Renault Thalia ajtókárpit leszedése, hogyan?
Arra lennék kíváncsi, hogy hogyan tudom levarázsolni a müanyag borítást a jobb hátsó ajtóról. Elektromos ablakemelö hátul nincs, egyedül a kilincs van útban és az ajtó gomb.
Írna valaki egy részletes leírást, hogy mit hogyan kell?
Elõre is köszönöm szépen!
Az ablak tekerőt lehet először. Hogy renultban hogy kell azt nem tudom, de vw-nél van a kárpithoz közeli résznél egy műanyag karika, ami egyben van a tekerővel, ezt nekem úgy kellett, hogy az egyik irányba eltoltam akkor kiakad a tekerő, és le lehet venni.
néhány csavart is ki kell venned a kárpítból, ami az ajtó alsó részénél kb3-4 darabb, valószinű hogy az ajtó nyitó kilincsnél is van 1 (belülről) de nem feltétlenül.
Ha kiszedted a csavarokat az ajtókárpitot finoman meg kell rántani, vagy feszíteni, hogy a patentok, elengedjék.(inkább csak az alsó résztől, az ajtó közepéig tartó részen rángasd.) ha megvagy ezzel leemeled óvatosan függőleges irányban, de a vezetékekre vigyázz. (hangszóró)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!