Maxwell90 kérdése:
Leszeretném festeni az s51-es simsonom (többi lent)?
Figyelt kérdés
a neten néztem gyári simson festéket de az 30.000 ft tól kezdödik .otthon milyen festékkel tudnám lefesteni az nem olyan drága?2012. júl. 23. 18:55
1/4 anonim válasza:
Megtudakolod valakitől a motorod gyári színének a kódját, elmész festékboltba, kikeverik neked, azt elviszed festőhöz, és lefújatod vele. Ne te csináld, mert annak nem lesz jó vége. Tapasztalat. Én is spórolni akartam, lefestettem otthon, 3 hónap múlva már jött le a festék és rozsdásodott a vázam...20-25-ért megcsinálják az egészet (tank, deknik, sárvédők, vázelemek, mindent), és az biztosan jó lesz.
3/4 anonim válasza:
de előtte csiszold le rendesen, hamelite-ot javaslok, elég drága az 1 lityós 4000 körül van de kétszer ha lekened 10évig tuti jó lesz
4/4 anonim válasza:
1 literből vagy 8-9 Simsont le lehet festeni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!