Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Így nem fog piszkálni a...

Így nem fog piszkálni a rendőr? Sürgető!? (Lentebb)

Figyelt kérdés
Várom hogy kiküldjék a jogosítványt, mert levizsgáztam M kategóriára. A lapon van valami olyasmi hogyha lejárt a jogosítvány vezethetek azzal is. Na most a szomszédnak van egy 125ös Honda NSR-je ami állítólag 1200ccm-es mert ütvefúróval lett felfúrva, tehát 2 személyt is elbír néha. Na most van egy ismerősöm akit át kellene vinni a szomszéd faluba, mert csak ott lehet kapni jó minőségű fejszét. Na akkor ha most felülünk 2en és a rendőr bácsinak majd aztmondom hogy lejárt a jogosítvány, a motort meg lefúrtuk 50ccm-re, akkor elenged, nem? Mert tudok elsősegély részesítést adagolni. Sürgősen kellene a válasz mert a fejszebolt néha bezár és nyitásra oda szeretnénk érni. A segítést előre szeretném megköszönni! Üdv. : Árpád

2012. júl. 23. 12:11
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%
Ui.: Árpád, a vezetékneved ugye Fogarassy?
2012. júl. 23. 13:33
 12/27 A kérdező kommentje:

9.:

Tényleg... Segítenél abban, hogy honnan tudhatom meg, hogy az aksi jó-e még vagy kuka? Vagy hány indítás után merül le teljesen? Illetve mitől lehet még hogy nehezen indul(ha megtolom beindul). A motorban mi kophatott el amitől nehezen indul? Annak mennyibe fáj a cseréje? Csak gyorsan mert a fejszebolt nemsoká bezár, a szomszéd ismerőse keresztapja fiának az unokatesója szomszédja bmw-jét nem szívesen viszem el, mert lehet tankolni kell és nemtudom mekkora a nyomás a kerékbe.

2012. júl. 23. 13:34
 13/27 A kérdező kommentje:

10:

A féklámpát kikötöttük hogy gyorsabban menjen a motor. A láncot feleakkorára csináltuk, és előrrébb tettük a fogaskereket amibe kapaszkodik, így kevesebbet kell olajozni. És van az oldalán pótkerék, amivel nem lehet elesni.

A becsületes nevem Vinnettou Árpád. Azt nemtudom melyik a hátsó és első név eredetileg.

2012. júl. 23. 13:39
 14/27 anonim ***** válasza:
100%
Köszönet a kérdezőnek és az öszes válaszolónak, you made my day:D:D
2012. júl. 23. 16:49
 15/27 anonim ***** válasza:

Látom neked is hiányzott már ez a kérdés!

Azóta már érkezett egy madár:

http://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__autok-motorok__322..

2012. júl. 23. 17:11
 16/27 anonim ***** válasza:

Kérdező! Ez is te vagy?

[link]

2012. júl. 23. 17:25
 17/27 A kérdező kommentje:

Madár?

-Azthittem írnak majd róla. Nos, úgytűnik sehol egy vezető hír bizonyos új repülőfaj hirtelen megjelenéséről.(kérdező)

-Te meg miről beszélsz?(83%os válaszoló)

-Ó hát nemtudtad, azthittem már mindenki tudja?(kérdező)

-Micsodát?(83%os válaszoló)

-NENE 83%os NEE! (többiek)

-Igen a ma-madár madár az ász, igen a ma-madár madár az ász, igen a ma-dár madár az ász, 83%os.nemtudtad, te záptojás! Igen a ma-dár madár az ász igen a ma-madár madár az ász, NEMTUDTAD TE ZÁPTOJÁS!

2012. júl. 23. 17:31
 18/27 anonim ***** válasza:

b*szod, neked arról sincs fogalmad mi az a kétütem meg mi az a négyütem neked arról sincs fogalmad mi az a köbcenit, de ami a legrosszabb azt sem tudod mi az, hogy motor

1-hengeres 1200-es. hülyevagy?

2-en nem is mehettek 50-es motorral. nálatok miből van a jogosítvány, trágyából ?? kreszvizsgán mit kérdeztek, zetor végsebessége szántás közben?

de amugy jót röhögtem, úgyhogy köszi :))

2012. júl. 23. 19:58
 19/27 anonim ***** válasza:
100%

Jajistenem, utolsó válaszoló...kettőtök közül (kérdező és te) te vagy a hülyébb, ha nem veszed észre, hogy ezt a kérdést már a kiírás pillanatában viccnek szánták. Csak gúnyolni akarta a kérdező azt a sok okoskát, akik hasonló kérdéseket kiírnak ide minden nap, pedig már egy éve van rá válasz.

Szóval ez az osztásod most nem jött be:D

2012. júl. 23. 20:12
 20/27 A kérdező kommentje:
ottapoont
2012. júl. 23. 20:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!