Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mitől ilyen gyenge?

Mitől ilyen gyenge?

Figyelt kérdés

Adott egy Riga 16-os váz,amin egy Verhovina blokk(w-58)van,K53-s karbival.Elsőre indul,alapjáraton is jó,de ahogy sebességbe kerül mintha elveszne belőle az erő,alig akar menni.Azt hozzátenném még hogy 2éve állt,hogy nem-e az viselte meg.

Köszi a válaszokat!

2012. júl. 23. 01:21
 1/4 anonim ***** válasza:

Hogy őszinte legyek alaposan átkéne nyálaznod a mocit.

Elösször kezdeném a karbival,megnézném hogy minden okés e bennne ,megnézném a főfúvóka méretét ha túl kicsi a gyárihoz akkor egyértelűen csere.

Aztán amiért nem mehet a gép:Kipufogó tele van szennyeződéssel amit kikéne égetni,gyertyát is megnézhetnéd vagy cserélhetnéd.

Ha a légszűrőd nagyon poros akkor cseréld mert ha nem kap elég levegőt akkor sincs benne erő.

Ha beindítod és nagyon füstöl és mindig akkor bizony szimering lessz a bibi oka.

Vagy túl bonyolítjuk a helyzetet és csak váltási problémák vannak(ha esetleg nem tudod melyik az 1es sebesség akkor kérdezz rá)

Sok sikert hozzá!

2012. júl. 23. 03:56
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerinted mennyit bír az a majdnem 2 lóerő?
2012. júl. 23. 07:21
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem is van egy Rigám,hasonló dolgokat művelt,de nem tudtam mi a baja! az az alapvető gond ezekkel a motorokkal,hogy gyárilag sz*rok! Javíthatatlanul rosszak! Úgyhogy szereztem a simson star blokkot,és kis módosításokkal beletettem a vázba,azóta tökéletesen megy!
2012. júl. 23. 08:58
 4/4 anonim válasza:
Hogy mi a szar és mi nem azon vitatkozhatnánk! Na de amit az első leírt az maximálisan megállja a helyét! Természetesen ezek nem versenygépek, foglalkozni kell vele mint minden motorral!
2012. júl. 30. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!