Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Van valaki Dunaharasztin,...

Van valaki Dunaharasztin, akinek 50-es gépe van? :D

Figyelt kérdés
Csak úgy érdekel, kiket alázhatok le a faluba' xd
2012. júl. 22. 22:36
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
32%

Ettől maximum a motor ereje függ, de a gyorsasága nem.

Dunaharaszti pedig elég régóta város, megnézném azt a lealázást, ha még ezt sem tudod.

2012. júl. 22. 22:55
 2/21 A kérdező kommentje:
Mi baja van az első válaszolónak? Amúgy nem olyan régóta város, na meg azért ha elmegyünk Dh határába, ott azért falus körülmények vannak... Az alázás, meg egy kihívás akarna lenni, vagyis szeretném tudni kik a 'helyihülyék'..
2012. júl. 22. 22:59
 3/21 anonim ***** válasza:
55%

"vagyis szeretném tudni kik a 'helyihülyék'.."

Te vagy az.

2012. júl. 22. 23:01
 4/21 A kérdező kommentje:
Na, tömegesen ellenem vagytok? Most nem értem, mi a baj ha sajátosan fogalmazok... És miért vagyok hülye? Mert te sértésnek szántad, míg én nem.
2012. júl. 22. 23:04
 5/21 anonim ***** válasza:

Szerintem HMCS (HelyiMenőCSávó) level 5 vagy, és fejlődni akarsz.

Más értelmes magyarázatot nem látok erre.

2012. júl. 22. 23:17
 6/21 A kérdező kommentje:
Csakis... Na, de komolyan, szerintem most úgy képzeltek el, hogy egy Simsonon ülök, ami ecsettel van festve, persze sípot ragasztottam a kipuba, h fütyüljön, mert az menő... Jah, és a susinaci, nameg a fehér (bár inkább sárga) trikó sem marad el. Jól sejtem mi?:D Amúgy meg kaja, nem találkoztam még 50-es robogóssal/motorossal a környéken, és ezért kérdeztem, csak aztán már nyűgösek vagytok, és nem veszitek a hülyéskedést.
2012. júl. 22. 23:21
 7/21 A kérdező kommentje:
Amúgy level 7 vagyok már!:D
2012. júl. 22. 23:21
 8/21 anonim ***** válasza:
100%

Na akkor lenyomtad a gagyirezós S50-es Simsont, ha lenyomod a piros fékdobos S51-et is akkor már level 8-on leszel.

Amúgy "Csak úgy érdekel, kiket alázhatok le a faluba' xd" <- ezért kapod az ívet, tipikus 16éves p*cs felfogás. Nem személyes, csak mondom.

2012. júl. 22. 23:24
 9/21 A kérdező kommentje:
Aha, rájöttem, hogy nem előnyös a kérdés ebben a formában.
2012. júl. 22. 23:25
 10/21 anonim ***** válasza:

XD hi hi hi...

Jók a beszólások jót nevettem..

Értem a hozzáállást csak ne ennyire nyilvánvalóan kéne közölni.(lealázás)

Amúgy állj ki a tecskóhoz Pennyhez vagy benzinkúthoz vagy mit tudom én mik vannak arra és dekkolj ott halgasszenét relaxálj igyál egyél vagy mit tudom én.. aztán keresned sem kell vetélytársakat jönnek azok. Flamó meg benya mindíg kell! :D

De attól hogy erős a géped még pofára eshetsz és érhet meglepetés pl ügyességbe gyorsulásba vagy ha nem számodra megfelelő az út (Pálya) amin ki szeretnéd hívni az 50ccm es sorstársad...

Tudod van az a mondás a gázt a féltégla is tudja nyomni...

2012. júl. 23. 00:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!