Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Lehet-e AUDI A6-ból ALLROADot...

Lehet-e AUDI A6-ból ALLROADot kialakítani "házilag"?

Figyelt kérdés

Ha egy A6 AUDI avant futóművét megemeltetem,küszöbspoilereket,szélesített sárvédőíveket,erősített lökhárítókat kap,mi különbözteti meg a gyári allroadtól ?

Ha a forgalmiban nem ez szerepel akkor szabályt sértek ??

2012. júl. 21. 20:24
 1/5 anonim ***** válasza:
A gyáritól az különböztetné meg, hogy nem lenne összkerekes (quattro), nem lenne szintszabályzós (a gyári allroad légrugós és állítható a futómű magassága). Hireteln ez jut eszembe ami különbség lenne. Gond talán műszakin lenne, mivel nem gyári rugók vannak benne, de nem hinném, hogy észre vennék, a rendőr meg főként nem hiszem, hogy ennyire belemerül a dolgokba. Nem tudják követni szerintem úgyse. Skodába Octaviából (2-es) is van ami gyárilag emelt, és nincs is semmi különbség a forgalmiba bejegyezve. Az ültetésre sokkal jobban rámozdulnak a rendőrurak. Hát röviden ennyi..
2012. júl. 21. 20:39
 2/5 A kérdező kommentje:

Természetesen quattróból gondoltam ...

Állítólag akinek gondja lesz a légrugóval az inkább sima gátlóra cserélteti mert horrorba kerül még a bontott is.

Valójában azért érdekel a dolog mert egy "mezei" A6 szinte tucatautó ám egy ALLROAD-ot mintha egyfajta misztikum övezne.

Vagy csak én látom így?

2012. júl. 21. 21:18
 3/5 anonim ***** válasza:

Elvileg gyári alkatrészeket építesz be, szabályt nem sértesz, de sok értelme nincs.

Ugyanis aki ismeri a gépeket az tudni fogja hogy nem gyári allroad, aki meg nem annak úgyis csak egy "ódi" lesz.

2012. júl. 21. 23:29
 4/5 A kérdező kommentje:

Motorcserés A6-om van.

Egy felújítás vagy egy komplett JÓ motor áráért (1500 ojró) szert tettem egy kissé hiányos Allroadra.

Próbáltam a fölöslegesnek ítélt alkatrészeket kiárulva nullszaldóssá tenni a sztorit de a netes árak feléért sem kell senkinek semmi.

"Felöltöztetem" hát az enyémet csak a forgalmiból hiányzik majd az "allroad" szó.

A holmikat pakolgatni,tárolni netán "vasban leadni" volna értelmetlen ...

Köszönet a hozzászólásokért !

2012. júl. 22. 09:10
 5/5 anonim ***** válasza:
Értem, akkor viszont minden további nélkül pakold fel rá. :)
2012. júl. 22. 09:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!