Mennyit ér egy 2002-es Bmw 320 diesel, m-packet, full extra? Kinek mi a véleménye a szériáról?
Figyelt kérdés
Autóvásárláson töröm a fejem és érdekelne,hogy megéri-e az árát az amit kinéztem!és mennyire jó autó?!
előre is köszönöm
2012. júl. 19. 17:23
1/4 anonim válasza:
kéne valami kép is :-)
Nemkem e36 316 compact-om van és jó kis autó, de a fekvőrendőrök kicsinálják :-(
Ma álltam fel vele rámpára és egy tetves fekvőrendőr beszakított egy lemezt az alján.
Nemgyőzöm alvázvédőzni a felakadásgátló sint ...
2/4 A kérdező kommentje:
hát én is ezt a kettőt néztem,de utánaolvastam a teszteknek és a 320 jobban meggyőzőtt..bár nem kifejezetten női autó,de csak megbírkózok vele:) a 316nak az 1.6os motor kicsi a kasztnijához azt írták,és h még egy wagon r is lehagyja..szval akk inkább egy 320:) meg a kiállása is bizalomgerjesztőbb nekem:) szóval a 320 vélemények érdekelnének,hogy mennyire szervízigényes,mennyit fogyaszt és mennyi az az összeg amit megér,képtől mindentől függetlenül...de köszönöma véleményed!:) még eggyel több ok a 320 mellett!:)
2012. júl. 19. 19:17
3/4 anonim válasza:
Nekem tetszik az E46, a 320d fogyiban is jó. Főnökömnek E90 320d-je van, neki 2 év alatt kétszer hullott szét a turbó ( 4 éves az autó ) szal csak alapos átvizsgálás után, mert csúnyán mellé lehet fogni.
4/4 anonim válasza:
1 vagyok.
Azért megnézném azt a wagonR-t amelyik lehagy :-)
A diesel nem mindíg jobb mint a benzin, attól függ mire használod, városban vagy országúton taposni.
Nameg mennyire szereted huzatni, ha nagyon akkor a diesel lehet hogy rosszabbl birja, mint a 2. említette. A turbó kényes dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!