Szvo09 kérdése:
Kocsimban kuplung szett lett cserélve. Előtte nyikorgó hangott adott benyomásnál. Csere után semmi baj nem volt vele mind addig még a bowdent befújtam WD 40 el. Megint nyikorog. Ez lehet a gond? Bowden tisztítás megoldaná a problámát?
Figyelt kérdés
Ez okozhatja a problémát mivel a kuplung szerkezetre nem gyanakszom mivel teljesen új lett a régi rossz helyett. Megoldaná a problémát ha megtisztítanánk a bowdent? benyomásnál (de ha egy jó 5 10 percet megyek az kocsival pl reggel egy kis ideig jó utánna kezdi a nyikorgást?2012. júl. 19. 12:33
1/3 pagan válasza:
nekem a pedálom nyikorgott,a felfogatásnál,befújkáltam(nem kis szopás volt odaférni)azóta jó,bowdent ne tisztítsd,cseréld,nem nagy művészet kicserélni,de nem értem azt miért nem cserélték akkor már
2/3 A kérdező kommentje:
Értem.Már kb 4 x voltam a szerelőnél hogy megint nyikorog.Már lassan hülyének néz mivel általában amikor mentem még nem igazán csinálta mivel egy idő után kezdni el a nyikorgást.Kb még nincs két hete hogy lett az egész szett cserélve.Utánna jó volt egy ideig de lassan már megint ugyan olyan.Tegnap előtt amikor voltam bowdenre nyanakodott befújkálta de megint azt csinálja :/ Nem tudom mi lehet a baj.Lehet nekem is a pedálom?De akkor egyből hidegen is csinálná nem?
2012. júl. 22. 21:22
3/3 anonim válasza:
Ott voltál a cserénél?
Kinyomó csapágyat is cseréltek ,legtöbb típusnál ez szokott csikorogni.
A szerelők fel szokták számítani a kinyomó csapágy árát ám sokszor mégsem szerelik be, beátall is elmegy a kocsi csak nem sokáig és csikorog meg elég nehéz kinyomni is a kuplungot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!