Mennyiért lehetne eladni az autóm?
Sziasztok! Arra lennék kíváncsi mennyiért lehet eladni az autómat úgy kb.
Opel Astra F sedan, 1600ccm, 8v, 55kW=75Le, 1999-es, benzines. Ezüst színű, apró esztétikai hibával (jobb első kerékív szélén 0,5*0,5cm horpadás), törésmentes, vonóhoroggal. 162500km teljesen felújított motor (153000km-nél) 6,5-7l-es fogyasztás, gyári rádió, 4db új alufelni 90%-os nyári gumikkal és 4db téli lemezfelnin (+4db gyári lemezfelni 50%-os gumival és kitűnő gyári dísztárcsával). 161000km-nél cserélve lett 4db gyertya, motorolaj, vízpumpa, vezérműszíj, ékszíj, légszűrő, pollenszűrő, olajszűrő, hűtővíz. Számítógép nem talál semmi hibát! Mindig mindenből a legjobbat/márkásat kapta és mindenről megvan a számla.
Egyenlőre csak kíváncsiságból kérdezem. Előre is köszönöm a válaszokat! Ja és megkérnék mindenkit hogy ne jelentsétek hogy apróhirdetés mert nem itt szeretném eladni!!! Köszönöm.
Én most vettem autót,így nagyjából képben vagyok az árakat illetően.Nagyon áll az autópiac,az embereknek nincs pénzük.Sokat lehet alkudni és csak áron alul lehet autót eladni.Én egy 2004-es VVT motoros Wagon R+ vettem 380.000 Ft-ért.(94 le.,ABS,EPS-elektromos szervó,full elektromos minden,vezetett szervízkönyv,160.000 km.)Idegentől vettem hírdetésből.A haverom most vett IGNIST 2004-est 400.000 Ft-ért.
A te 1999-es autódat kb.250-290 ezer Ft-ért lehet eladni.
Most nem kell a komment,hogy a suzuki szar és ezért adják olcsón.köszi....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!