Astra F tetősínt hogy lehet levenni?
Figyelt kérdés
Egy 1994-es Astra F-em van,és a tetőn van ilyen hosszú műanyag sín aminek mindkét végét belehet nyomni egy ilyen nyújtott négyzet alakban ( már mint a végétől viszább). letöltöttem 2 szerelési könyvet is de abba nincs benne hogy lehet azokat leszedni onnan(festeni szeretném,mivel a nap kiszívta a színét már nagyon). Abba reménykedek hogy a tetőkárpitot nem kell hozzá leszedni :) várom a válaszokat !2012. júl. 18. 17:24
1/2 anonim válasza:
A mi Astránk '92-es évjáratű és mikor leszedtük a tetőkárpitot újrahúzás céljából, akkor láttam alatta a csavarokat, amik fogják a sínt. Ebben csak az elején és végén fogták a csavarok középen nem, de ha jól emlékszem létezik olyan is. A tetőkárpitot sem olyan bonyolult leszedni, a gumicsíkokat lehúzkodod és az A és B oszlop burkolatát leveszed. Úgy a legegyszerűbb ha az egyik felén teljesen kiszabadítod, mert akkor ki tudod billenteni és a hátsó ajtón kiszedni.
2/2 A kérdező kommentje:
Értem. Köszi a választ.Azóta írtam egy Astra forumban is ott meg azt írták hogy tán patentos és csak le kell pattintani....de hát akkor inkább várok vele egy kicsit,mert a tetőkárpitot el kell vinni majd kárpitoshoz mert log már belülről és gombos tűvel van felfogatva :D
2012. júl. 19. 09:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!