Milyen autót ajánlotok első kocsinak?
Általában első autónak általában ilyen lestrapált 20 éves 1-2 százezres roncsokat szoktak ajánlgatni, azzal a jelszóval, hogy úgyis összetöröd majd.
Én ezzel nem értek egyet. Persze nyilván függ az ember személyiségétől és vezetési stílusától is, de ha az elején odafigyelsz és a szokásosnál is óvatosan mész, akkor valószínűleg nem lesz gond.
Amúgy elég nagy a választék. Ebben az árkategóriában nézz körül a hasznaltauton. G Astra, IV. Golf, stb. talán még belefér az árba.
Már-már közhely, de én német, esetleg japán autókat nézegetnék.
Helló!
Szerintem első kocsinak vegyél suzukit.
Árban olcsó,nem kell vagyonokat költeni az alkatrészekre, amire viszont érzékenyek a suzukik az a kaszni és a kipufogó rendszere ,meg talán a féltengely.De ezeken a hibákon kívül tökéletes kocsik.
Én 27 vagyok ,nekem az első kocsim egy 1200-es zsigulim volt ,vissza is sírom csak hát negyedéves biztosítása volt 16 ezer meg 10 liter benzint evett 100-on de ment is mert meg volt csinálvqa nagyon.
Metal for ever! :)
"Én 27 vagyok ,nekem az első kocsim egy 1200-es zsigulim volt ,vissza is sírom csak hát negyedéves biztosítása volt 16 ezer..."
Az hogy lehet? Milyen bónuszod volt? Csak mert a Ladának az is az egyik előnye, hogy olcsó a biztosítása. Én 29 éves vagyok, szintén 1200-asom van és az ÉVES biztosítás olyan 10e környékén van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!