Az 50-es sportgépek mennyire gyilkolják a cipőket? Illetve nem gáz farmer mellé egy ilyen motoros csizma?
Ha mondjuk egy normális acélbetkós bakancsot veszel fel akkor azt tuti nem gyilkolja, főleg ha kívülről is erősített az orra.
És persze farmerhoz teljesen jó.
Persze a motoros csizma a legjobb, de kicsit érdekesen néz ki :D
Meg bakancsból se mind1 hogy milyen a kialakítása, van aki azt mondja hogy ha nagy az orra nem lehet benne váltani. Én konkrétan egy magas szárú, kívülről is erősített orrúban tanultam. Mindenki csodálkozott hogy hogy tudok benne váltani, de baromi könnyű volt :)
Hát nekem van egy motorozós cipőm, elég leharcolt, de az én 50-es gépemnek nagyon finom kis váltója van, alig kell hozzáérni, szal nem gyilkolja (az enyém) a cipőket. (Bár azért az 'olajoscipőbe' motorozok, mert annak már úgyis mindegy...)
Szal ne vegyél fel egy Bugattit vagy Mustangot:D Amúgy mentél már ilyennel? Mert szerintem egy csiz
4-es vagyok, szivat a böngésző:////
Folytatom: Mert szerintem egy csizma túl nagy oda, nem férsz el kényelmesen, bár lehet, hogy hülyeség, de az én mocimon elég szűkös a hely. (Mondjuk váltogattam már sima bőrbakancsban is, nem tett benne semmi kárt.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!