Szerintetek melyik a legjobb 50 ccm-es robogó?
Csak értelmes válaszokat légyszíves. Én inkább sportrobogókra gondoltam.
Simson,stb. nem kell. :D
gilera runner.
Nagyon jó tapasztalataim vannak róla!
Iszonyat kényelmes,nagytestű és egy sportkipufogóval könnyedén karcolja a 90km/h-rát,nem sok gondja szokott lenni.
én ajánlom hogy ha kismotort szeretnél akkor mindenféleképpen vízhűtéses legyen.
Minden jót!
Na mire figyelj oda robogó vásárlásakkor.
Ne legyen benne túl sok kilóméter,könnyen induljon,kérdezz rá a fogyasztására,utazó sebességére.Menj vele egy kört mindenféleképpen mielött megveszed.
Ha csörög zörög valami vagy folyamatos surlodó hangot hallasz akkor nehogy meg vedd!Akkor se ha azt mondják rá az csak a főtengelycsapágy azt pik pakk kicserélik...
Kétütemű motoroknál kérdezd meg azt is hogy milyen olajat használtak bele ha arol 2t-akkor ne is gondolkodj rajta mert normális ember full szintetikus olajat használ bele,még ha régi csótány ia a gépe mondjuk egy simson vagy mz.
A gumik állapotát is azért felmérheted mielött elviszed mert ha agyon van használva akkor úgy is cserélned kell rajta a gumikat ami neked plusz pénz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!