A wankel motor tényleg 65000km bír ki és utánna motorcsere?
Figyelt kérdés
most vizsgáztam le autóra és mazda rx-8 at szeretnék venni és hallotam hogy a wankel motor 65000km-t bír ki !2012. júl. 13. 17:02
2/11 anonim válasza:
rohadt kényes motor. ha odafigyelsz rá egész sokat kibírhat de ha nem figyelnek oda rá nagyon hamar szétmegy.
olvasgass:
3/11 anonim válasza:
én is 100 ezret hallotam... tehát 80-90 ezret futottat már nagyon-nagyon nem éri meg megvenni
5/11 anonim válasza:
Néha elmegy 100.000-t is de akkor extra gondos és TAPASZTALT gazdája volt. Az átlag 80e körül széthullik.
6/11 Napkiraly válasza:
tehát: igen,ha 90-100 ezrenként nem cserélteted ki a kerámia akármit,ami a kamrákat elválasztja, akkor rövidúton 3 milliós motorcserébe futhatsz. Ha kicserélteted,megy tovább
7/11 anonim válasza:
nem kell a motort cserélni benne, de úgy kell felfogni, hogy nagyszervíz.
8/11 anonim válasza:
Ne haragudjatok, de elakadtam, de nyagyon ám!!!!!
Most akkor a hengert, akarom mondani a blokkot kell százezer km után cserélni, vagy csak a tömmítéseket? a bolygóház, vagy henger, vagy akármi falai nem kopnak el olyan gyorsan?
9/11 Napkiraly válasza:
ha a kerámiát nem cserélteted,elkopik és alatta a blokk kezd kopni
10/11 anonim válasza:
szóval akkor ha sűrűbben cserélem a tömítéseket(pl 30000-40000kmként), akkor Mehetek vele akár egy milla kmt is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!