50-es motor vásárlásnál, hogyan hozzam haza a motort?
Figyelt kérdés
Szóval ha veszek egy 50-es motort ami tegyük fel mucsaröcsögén van Budapesttől 200km-re akkor azt valahogy haza kell hozni mert 50-es motorral nem nagyon tudnék lenyomni 200km-ert. Kocsinkon nincs utánfutó "kampó" se utánfutónk. Ilyen esetben bérelni kell egy nagyobb fuvar kocsit? vagy hogy? csak "B" kat. jogosítványom van.2012. júl. 13. 08:14
1/11 anonim válasza:
Igen, ha nem vállalod be a 4-5 órás utat az új (kitudja, hogy amúgy működéképes...) motorral az utat akkor tréler.
Azt a "kampót" pedig úgy hívják, hogy vonóhorog :)
2/11 A kérdező kommentje:
Értem, köszi :) Igen csak nem jutott eszembe az a szó, de már beugrott :D
2012. júl. 13. 08:47
3/11 anonim válasza:
200km csak kibír az a motor én annak idején mikor 50-es simsont vettem lábon hoztam haza igaz csak 140km volt a táv, úgy kell elindulni hogy ez egy jó kis túra lesz 5-6 órát ki lehet bírni viszel kaját vizet meg esőzubbonyt aztán hajrá
4/11 A kérdező kommentje:
Kicsit extrém túra lenne :D de azért én egy használt motor vásárlás után rögtön nem mernék bele vágni egy 200km-es "túrába" :)
2012. júl. 13. 13:09
5/11 anonim válasza:
Vagy hozod a "lábán", vagy kölcsönkérsz utánfutót meg egy vonóhorgos autót, vagy csillagászati árakat fizetsz a tehertaxinak. Vagy bérelsz egy furgont amit lehet vezetni B-vel.
6/11 anonim válasza:
Csak futóval érdemes hazahozni. Megkérsz egy havert akinek van kocsija, ha nem is ingyen akkor is nagyságrendekkel olcsóbban hozná haza mint bárki más.
7/11 A kérdező kommentje:
Ismeretségembe nem nagyon van ilyen akinek lenne után futója :S de a B kat. vezethető furgonokat már nézegettem, mert szerintem ez az egy módja van, az én esetemben.
2012. júl. 14. 15:46
8/11 anonim válasza:
Napi 8 ezerért már tudsz furgont bérelni.
9/11 A kérdező kommentje:
Igen láttam olyanokat, csak azt nem értem h van ahol 100ezer forint kauciót kérnek...
2012. júl. 16. 13:38
10/11 anonim válasza:
Persze, azt mindenhol. De egy napra csak tudsz nélkülözni 100 ezret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!