Miért nem menti el a fejegység az autóba a rádió állomásokat?
és annak a szálnak van valami szabvány neve vagy ilyesmi?
meg annyi hogy a gyári rádió vezérelhető kormányrol, és ez meg nem, van olyan rádió amit lehet kormányrol vezérelni és megvehető árban van és van rajt rca
ha csak összedugtátok mikor ki lett cserélve akk benne van a csatiba az a szál, és akk a könyvébe is megvan jelölve h melyik az, annak kell 'áramot' adni, és akk megmaradnak a dolgok.
van olyan rádió amihez van kormányvezérlő, és olyan is amihez rca is
Az új autórádiók általában akkor indulnak el, ha két szálon kapnak +12 voltot. Az egyiken akkor is van feszültség ha leveszed a gyújtást, ez az úgynevezett memóriaszál. A másikon csak gyújtáson van áram. Én úgy jártam mikor cseréltem a rádiót, hogy pont fordítva kapta, és meg kellett cserélnem a két vezetéket. (sárga, piros) De akkor még csak úgy szólt a rádió, ha a gyújtás rajta volt.
Ez már csak ízlés kérdése, de utána én úgy csináltam meg, hogy összekötöttem a rádiónál a fix és kapcsolt 12 voltot, és rákötöttem a memóriaszálra és így mindig kapcsolható a rádió. Ennek már több mint egy éve és gond nélül működik minden.
http://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__autok-motorok__318..
én ezt megcsináltam és most tökéletes :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!