Mire kell figyelni 125os enduroknal? Heti karbantartas stb.
Figyelt kérdés
Sziasztok!kezdo motoros vagyok es szeretnek egy 125os endurot vennni(Yamaha DT,Kawasaki kmx,Derbi senda).A motor 15-20 eves lenne, varosban es odavissza 80 km-es turakon szeretnem hasznalni,de ez csak havonta egyszer.Kerdesem hogy miket kell atnezegetnem minden heten vagy miket kell tisztitani milyen idokozonkent majd?Az ekezetekert bocsi,csak telon vagyok szaras kozbe a tescoba es lopom a wifit:D.Koszonom elore is a valaszokat!:)2012. júl. 10. 19:03
1/4 anonim válasza:
ha porban mész, fújd ki a légszűrőt, guminyomást ellenőrizz, olajszintet akár keverőolaj a 2 üteműnél akár motorolaj a 4 üteműbél.. Fékek, lámpa.. néha esetleg a gyertyát, hogy szépen ki van-e égve, mert akkor valószínűleg jól üzemel a motor. Ugyanazt a karbantartást igénylik az enduro motorok mint a többi.
2/4 A kérdező kommentje:
Értem.Köszönöm szépen a gyors választ!Még neten nézelődök itt ott,de jöhet még válasz ha valakinek eszébe jut valami:).Közben sikeresen haza értem:DDD
2012. júl. 10. 19:30
3/4 anonim válasza:
Milyen jogsid van? Egyébként egészségedre. :D
Arra figyelj hogy ne üzemórás gépet vegyél, mert azok erősebbek, de cserébe nem időintervallum vagy futott km az alkatrészek csereperiódusa, hanem üzemóra. És elég kevés üzemóra, rámegy a gatyád is ha olyat veszel.
A többit az első nagyjából leírta.
4/4 anonim válasza:
Még valami: Volt egy Honda MTX-em, ha nem volt elég kemény a hátsó kerék, ha odíhúztam, hajlamos volt Elfordítani A Gumit A Felnin! Figyelj arra, hogy a szelep egyenesen álljon különben kiszakítja és új belső. Kerék minig legyen kemény :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!