Milyen típusú robogót érdemes venni?
Figyelt kérdés
Gondolok itt pl a Aprilia RS 50-re, de engem az érdekelne, h melyek azok a márkák és típusok amikben megmutatkozik az erő és a végsebsebég. Tudom h ezek csak 50-es robogók, de gondolom nem mindegyikben van ugyan olyan teljesítmény, és ezért érdekelne, hogy milyen típusút érdemes venni. Kb 110-120 ezer Ft körül.2012. júl. 9. 09:49
1/6 anonim válasza:
Aprilia nagyon jó! A robogó az, ami nem jó. Az automata váltó magas fordulaton üzemelteti a motort. Az egész járgány előbb utóbb szétesik. (Nekem 70 ccm-es volt, nagyon bika)
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi, esetleg nem tudsz típust írni? pl rally vagy rs? vagy melyik a legjobb?
2012. júl. 9. 10:08
3/6 anonim válasza:
Sajnos nem. Nekem rs volt. Ellopták. Azért lopták el, mert szétrázódott benne valami, és otthagyott a Soroksári úton egy péntek reggel. Kikötöttem egy táblához nagyon bika lánccal. Mire kedden érte tudtam menni már nem volt meg! Többet nem vettem robogót. Crosst, majd endurot vettem.
4/6 A kérdező kommentje:
Értem :) Huhh na igen a soroksári út az nem a legbiztonságosabb, de ez mondjuk szerintem máshol is megtörténhet, nem kell ahhoz a soroksárin lenni, de mondjuk azért van annál kevésbé lopósabb környék :) Am mennyi volt a végsebessége a robinak?
2012. júl. 9. 11:27
6/6 A kérdező kommentje:
Városban az bőven elég :)
2012. júl. 9. 14:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!