Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen típusú robogót érdemes...

Milyen típusú robogót érdemes venni?

Figyelt kérdés
Gondolok itt pl a Aprilia RS 50-re, de engem az érdekelne, h melyek azok a márkák és típusok amikben megmutatkozik az erő és a végsebsebég. Tudom h ezek csak 50-es robogók, de gondolom nem mindegyikben van ugyan olyan teljesítmény, és ezért érdekelne, hogy milyen típusút érdemes venni. Kb 110-120 ezer Ft körül.

2012. júl. 9. 09:49
 1/6 anonim válasza:
Aprilia nagyon jó! A robogó az, ami nem jó. Az automata váltó magas fordulaton üzemelteti a motort. Az egész járgány előbb utóbb szétesik. (Nekem 70 ccm-es volt, nagyon bika)
2012. júl. 9. 10:03
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi, esetleg nem tudsz típust írni? pl rally vagy rs? vagy melyik a legjobb?
2012. júl. 9. 10:08
 3/6 anonim válasza:
Sajnos nem. Nekem rs volt. Ellopták. Azért lopták el, mert szétrázódott benne valami, és otthagyott a Soroksári úton egy péntek reggel. Kikötöttem egy táblához nagyon bika lánccal. Mire kedden érte tudtam menni már nem volt meg! Többet nem vettem robogót. Crosst, majd endurot vettem.
2012. júl. 9. 11:06
 4/6 A kérdező kommentje:
Értem :) Huhh na igen a soroksári út az nem a legbiztonságosabb, de ez mondjuk szerintem máshol is megtörténhet, nem kell ahhoz a soroksárin lenni, de mondjuk azért van annál kevésbé lopósabb környék :) Am mennyi volt a végsebessége a robinak?
2012. júl. 9. 11:27
 5/6 anonim válasza:
a nyolcvanat vitte..
2012. júl. 9. 11:38
 6/6 A kérdező kommentje:
Városban az bőven elég :)
2012. júl. 9. 14:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!