Az mozgókúpos, nem forgó. És akkor van rá szükség, ha egy kicsivel kisebb vagy nagyobb az osztókör.
2012. júl. 8. 23:02
6/9 A kérdező kommentje:
Szia!
Igen ilyen anyára gondoltam. Van Neked eladó belőle?
2012. júl. 11. 21:19
7/9 A kérdező kommentje:
Én úgy tudom , hogy a mozgókúpos kifejezést azt a csavarra mondják. Ez forgókúpos anya. Végül is teljesen mindegy, mert tudjuk miről van szó:-)
Elnézést a késésért, de most értem haza külföldről.
2012. júl. 11. 21:22
8/9 anonim válasza:
Sajnos nincsen, de legalább mostmár tudom mire gondoltál :D Magyarországon elég valószínűtlen, hogy találnál, alufelnihez valót, szerintem a magyarországi példányokról mind leszedték, bár azért a francia autós bontókat kérdezd végig, hátha. Ha nincs akkor, a magyar és külföldi autóalkatrész forgalmazóknál érdeklődj, valahol kell lennie.
2012. júl. 11. 21:32
9/9 A kérdező kommentje:
Van ígéret egy garnitúrára, mert mm-es a felni, és nincs rá gumi. Viszont a csavarok meg pont ilyenek. Remélem sikerül a biznisz:-)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.