GPS-eket úgy árulják, hogy már rajta van a térkép és azonnal használható, vagy nekem kell előtte itthon rátennem?
Figyelt kérdés
Előre is köszönöm2012. júl. 8. 09:20
1/2 anonim válasza:
Előtte érdekes lenne. :-)
Van ilyen is, olyan is. Van csupasz készülék, amihez vehetsz térképet. Van előre telepített (OEM verzió) is. Sajnos utóbbiak között van, amelyiket egy idő után a készülékkel együtt kidobhatod, mert nincs frissítési lehetőség, a térkép és PNA össze van kódolva. Főleg az áruházakban kaphatók ilyenek.
Ha van pénzed, rendszeresen használnád, akkor érdemes Garmint venned. Talán ez a legjobb, s legkorrektebb a támogatás is.
2/2 anonim válasza:
Így is úgy is. Én az Igo szoftvert ajánlom ,szerintem ez a legjobb ,szépen letöltöd egy csupaszon vett olcsó készülék sd kártyájára a netről a legfrissebb térképpel együtt és használod egészséggel,néha megnézed ,jött e ki új térkép,és ha igen rámásolod egyszerűen copypaste.Kis keresés után megtalálod ,hogy honnan és hogy kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!