Az MZ TS 125 motor hengerjét hány cm3-ig lehet felfúrni?
Sokkal egyszerűbb ha a 125-ös hengerét félreteszed, szerzel bontott 150-est és csak átszereled.
(Persze ha vállas lenne a henger akkor fúrva, dugattyúval, gyűrűkkel, csapszeggel és egyéb szükséges nyavalyákkal)
Érdemesebb gyári 150-es hengert beszerezni, szerintem más benne a persely.
A motor nem lesz erősebb, az áttételt változtatod. Azaz - ahogy a másik kérdésben lévő példával élve - eddig a váltótól jövő fogaskerék pl. 4-et fordult a hátsó kerék egy körbefordításához, akkor változtatás után lehet csak hármat kell. Ettől a példától talán átérzed miért jó ez. Ha van elég erő a motorban, akkor meg lehet próbálni.
Nem tudom MZ-nél honnan jön a km-óra spiráljának a hajtása, de ha a kis fogaskeréktől, akkor ezután csalni fog az óra.
az MZ ETZ 150 henger jó az én mz ts125-höz?
és az MZ ETZ 150 hengerhez jó a TS hengerfej ?
Nem tudok pontos adatokat, MZ-m sosem volt, ha nem találok olcsón ETS-t, akkor nem is lesz. :P
Vagy keresel direkt MZ-s fórumot ahol megmondják, vagy "próba-szerencse".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!