Opel Astra G-vel lenne egy kis probléma én nem értek hozzá, valaki tud segíteni?
10 éves Opel Astra g-re tettem szert, aminek van néhány olyan hibája amit még nem sikerült megoldani,hátha tudtok nekem segíteni. Elnézést, ha értelmetlenül irom le a hibát, az annak tudható be hogy a szerelő (internettel nem rendelkező unokaöcsém) telefonon diktálta nekem. Tehát:az autó vészüzemmódban működteti egyszerre a klímaventillátort és a sima hűtővizventillátort is, nem a motor check kontroll lámpa világít, hanem a hűtőrendszer visszajelző (sárga) lámpa.Ventillátor vezérlő zárlat nincs.
A másik probléma: a jobb oldali visszapillantó tükör sérült volt,kábele el volt tépve .Most a kábelek vissza lettek kötve gyári állapotba, a biztosíték jó, mégsem működik belülről.Esetleg a relé száma?
Tükör lehet, hogy azért nem működik, mert rossz a kapcsoló.
Van egy műsor a Discovery-n a címe Autókereskedők ott, ilyen jellegű problémákat oldanak meg. Nézd meg! Sok sikert
esetleg nézd meg a hütő víz szintet, hogy van e benne víz.
de az is lehet hogy egy jeladó miatt hűt állandóan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!