Milyen 4 ütemű motort ajánlanátok A korl. Kategóriában?
Megnéztem rendesen, Ninja. Viszont rendesen át van építve, valószínűleg borultak vele. A kivitelezés nem túl jó, van pár lifegő kábel ahogy írtad is, meg szerintem az első telók is típusidegenek (mondjuk az nem feltétlenül baj).
Én nem venném meg. Egyébként nekem a 2001-es Hornet (CBF600) ugrott be róla. Mondjuk azt is láttam mostanában Ak-ra papírozva.
Passzolom. Az a helyzet hogy kéne hozzá még 150-200, akkor már lehetne ötletelni. Egyrészt.
Másrészt még akkoris csak 15év körüli gépek jönnének szóba, ilyen kornál meg állapotot veszünk.
300-400között már van normális ZXR-ZXF-FZX 250, Suzukik, ott van a Honda NSR, pár példa, én ezeket nézegettem ebben az árkategóriában anno mikor speedmotorban gondolkoztam.
Amúgyis ki kell próbálni, mert én a 188 centimmel mindegyiken úgy néztem ki mint majom a köszörükövön, (a 600-as Gixxeren is) ezért is maradtam az enduróknál.
HAHU-n elég sok midnen van, nyomd be a részletes keresőt és nézelődj, ha konkrét elképzelésed van arról tudok véleményt mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!