Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Motort akarok venni?

Motort akarok venni?

Figyelt kérdés
Sziasztok venni akarok egy kawasaki ninja 250 est, de még semmi jogsim nincs meg még csak biciklin ültem. Elég, ha megcsinálom a jogsit és veszek? vagy előtte érdemes kissebbel kezdeni? pl megtanulni dönteni simsonnal vagy nemtudom nem értek hozzá. Gta vice citybe is mindig motor-ral megyek és ott megy is! xd

2012. júl. 3. 15:41
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat TOMAtm lehet, hogy akkor énis így csinálom, mert igen van kedvem motorozni már 14 éves korom óta ezt szeretném :D
2012. júl. 7. 13:05
 12/15 TOMAtm ***** válasza:

Azért is jobb ez így,mert eszméletlen gyorsan 'ki lehet nőni' egy kisebb köbcentis motort.haverom kawa ER-5 öst vett magának,500 ccm 52 körüli lóerő.kifizetett olyan 50-60 ezret csak a papírokra és egy szezon után el is adta,mert 'kicsi' volt neki.jött egy öregebb honda hornet,95 LE ez is csak egy évig tartott neki,mert lett csaja aztán kettejüket már nem bírta a motor.Most nincs neki mocija,Aprilia Shiver-en és egy Suzuki B-king-en vacilál,elég drága mind a kettő de a shiver 150 LE a king meg 185.Szóval a kawa 250-is 30-40 lóerő körül van,nagyon hamar kevés lenne,aztán meg hirdethetnéd hátha elviszi valaki.

jobban jársz ha veszel pl: [link] ez egy szép kis ninja,kb 20 ezerből le25KWosítják neked,de mégis 101 LE hogyha már megvan az A korlátlanod,mert csak kiveszik a fojtást belőle és mivel csökkentett teljesítménnyel fut,nem is tudod széthajtani mert a közelében sem vagy a valós teljesítményének.

De ez csak az én véleményem,nem muszáj megfogadni.

2012. júl. 10. 17:08
 13/15 A kérdező kommentje:
Bocsi későn néztem meg a választ már nem találhato a hirdetés :D de nem baj szerintem 1 hónap múlva lesz rá pénzem :D és venni fogok egy 600 as gsxr-t :D van 1 srác a suliba aki felvílágosított pont ezzel amit mondták őis 18 éves és 600 as gsxr van neki és vissza van azis tolva mondta, hogy segít majd az ilyen dolgokba :D szóval sztem ez lesz :D.
2012. júl. 14. 21:39
 14/15 TOMAtm ***** válasza:
Helyes!sok sikert hozzá :) arra azért figyelj hogy a GSX-R ek magas fordulatú motorok,valaki olyannal nézesd meg aki profi a motorokban,mert sokszor szétpörgetett gépeket árulnak a 600as kategóriában.gondolj csak bele: 15 000 fordulat per perc,az 250 per másodperc.vagyis egy szelep 250 szer megy fel és le másodpercenként és van belőle 4.Azért kell h megnézzék,mert sok gondtól kíméled meg magad,ha egy hozzáértő ül rá.
2012. júl. 18. 20:09
 15/15 A kérdező kommentje:
Értem köszi :)
2012. júl. 25. 16:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!