Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ennek a ferrarinak mennyi...

Ennek a ferrarinak mennyi lehet a fenntartasa mindennel egyutt havi szintre lebontva?

Figyelt kérdés
[link]
2012. júl. 3. 09:08
 1/5 anonim ***** válasza:
Hat kezdjuk az elejen: az olaj minden 5000 km utan kuka, ami kb 70E ft, a fekek gumik 10.000 ha kibirnak aminek csereje kb 500 E- 700E, es ekkor meg semmi nem romlott el es nem tankoltal ami 100 km-enkent legalabb 30 liter persze csakis 98-99 oktanszamu. Szerintem ebbol ki tudod okoskodni hasznalatfuggoen.
2012. júl. 3. 10:14
 2/5 anonim ***** válasza:
Kötelező is vagy 100 rongy rá évi szinten.
2012. júl. 3. 10:26
 3/5 anonim ***** válasza:
Es a teljesitmeny adot nem is vettuk figyelembe...Penztemeto :) Inkabb Kuld El nekem azt az osszeget, ebbol meghivlak egy Szep nyaralasra, meg viszlek egy kort valami izmosabb Autoval :)
2012. júl. 3. 13:03
 4/5 A kérdező kommentje:
:DD
2012. júl. 4. 04:40
 5/5 anonim ***** válasza:

No kérem, tiszta vizet a pohárba.

Egy Ferrarin 7 éves koráig ingyenes az összes karbantartás, szervizelés, amennyiben nyomon követhető az előélete.

A havi lebontást meg azért képtelenség kimutatni egy egymondatos kérdésből, mert nem tudom, hogy:

Hol laksz és hány éves vagy, így a kötelező gépjárműfelelősségbiztosítás mértéke ismeretlen.

Azt sem tudom, hogy havonta hány kilométert mennél vele. Így az üzemanyagfelhasználás is ismeretlen.

Ferrarim nem volt, de 911 Carrerám igen. Na ott a szervíz, ha visszaosztom a hol kisebb, hol nagyobb ráköltéseket, akkor kb 3-400e Ft volt évente. A biztije először 120e/év volt, de később hobbiautós biztivel kb 40.

Üzemanyag: agglomerációból jártam be vele Budapestre heti 3-4-5 alkalommal, akkor még a benzin 260-280 Ft volt és így tankoltam bele havi 60-70e-ért.

Namost azt kell tudni, hogy a Porsche szerény gyerek a Ferrarikhoz képest költségileg és így is havi százezerben volt nekem a fennartása és a használata (a megvásárláson felül). Tehát gondolom, hogy a Ferkó az ennél mindenképpen jóval több. Mivel ha lemegy a 7 év szerviz téma, akkor milliósak a nagyszervizek. Egy vezérműszíj ezer EUR rá!

2012. júl. 31. 11:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!