Ennek a ferrarinak mennyi lehet a fenntartasa mindennel egyutt havi szintre lebontva?
No kérem, tiszta vizet a pohárba.
Egy Ferrarin 7 éves koráig ingyenes az összes karbantartás, szervizelés, amennyiben nyomon követhető az előélete.
A havi lebontást meg azért képtelenség kimutatni egy egymondatos kérdésből, mert nem tudom, hogy:
Hol laksz és hány éves vagy, így a kötelező gépjárműfelelősségbiztosítás mértéke ismeretlen.
Azt sem tudom, hogy havonta hány kilométert mennél vele. Így az üzemanyagfelhasználás is ismeretlen.
Ferrarim nem volt, de 911 Carrerám igen. Na ott a szervíz, ha visszaosztom a hol kisebb, hol nagyobb ráköltéseket, akkor kb 3-400e Ft volt évente. A biztije először 120e/év volt, de később hobbiautós biztivel kb 40.
Üzemanyag: agglomerációból jártam be vele Budapestre heti 3-4-5 alkalommal, akkor még a benzin 260-280 Ft volt és így tankoltam bele havi 60-70e-ért.
Namost azt kell tudni, hogy a Porsche szerény gyerek a Ferrarikhoz képest költségileg és így is havi százezerben volt nekem a fennartása és a használata (a megvásárláson felül). Tehát gondolom, hogy a Ferkó az ennél mindenképpen jóval több. Mivel ha lemegy a 7 év szerviz téma, akkor milliósak a nagyszervizek. Egy vezérműszíj ezer EUR rá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!