Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 1 év múlva letehetem nagy A-ra?

1 év múlva letehetem nagy A-ra?

Figyelt kérdés
Tavaly július 8-án volt az utolsó vizsgám A1-es jogosítványból és érdekelne, hogy akkor jövőre letehetném-e korlátlanra majd és, hogy ha igen, akkor a teljes tanfolyam árát kell kifizetni, vagy vagy KRESZ-t már nem kellene megcsinálnom, csak a rutint és a forgalmi vizsgát? Illetve jövő áprilisban töltöm be a 18. életévemet, ha ez is szükséges lenne hozzá.
2012. júl. 1. 17:43
 1/3 anonim ***** válasza:
Ez engem is érdekelne!
2012. júl. 1. 17:51
 2/3 A kérdező kommentje:
Plusz még az, hogy olyat is hallottam, hogy jövőre 24 évre emelik az A jogsit és ez változtatna-e abban, hogy 2 év után letehessem, azaz 18 évesen, mire oda kerülök.
2012. júl. 1. 17:55
 3/3 anonim ***** válasza:
nem tudom, jővőre mi fog változni a jelenlegi szabályok szerint le lehet tenni, nekem június elején járt le a 2 év A1-el most 19 vagyok. kell letteni kreszt,rutint és a forgalmit. nincs kedvezmény, max annyi,hogy rutinon nincs 8-as tolás, meg ugye sokkal könnyebb ha előtte tényleg motoroztál.
2012. júl. 1. 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!