Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Nagyon gáz, ha egy férfi nem...

Nagyon gáz, ha egy férfi nem tud autót vezetni?

Figyelt kérdés
Jártam tanfolyamra, de már az elején tudtam, hogy nem nekem való. Jó néhány bukáson is túl vagyok. KRESZ, rutin gond nélkül ment, de forgalomban rosszul vagyok, egy idő után elfáradok és lankad a figyelmem, tájékozódni is nehezen tudok. Egyébként intelligens embernek tartanak, de a vezetés kifog rajtam és ez nagyon bánt. Van férfi ismerősötök, aki hasonló cipőben jár, mint én?

#jogosítvány #jogsi. vezetés
2012. júl. 1. 13:52
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%

"ha autómata kocsin vizsgázól lesz a jogsidba egy müszaki korl hogy csak autómatát vezethetsz.. "

hülyeség

2012. júl. 1. 18:47
 12/14 anonim ***** válasza:

Szia!

Én nem férfi vagyok. De már túl vagyok 5 bukáson , és így következik a PÁV vizsga, még csak a gondolattól is rosszul vagyok , hogy nekem , oda kell menni. Pont nekem , mikor jól tudom ,hogy okos és értelmes vagyok . Pont egy forgalomvizsga fog ki rajtam , pedig annyi buta , intelligencia nélküli embernek , akiknek állítom , még az is problémát okoz , hogy melyik a jobb meg a bal keze jogosítványa van. És pont én nem tudok levizsgázni. De az egészben a "vicces" , hogy mikor veszem a plusz órákat tökéletesen vezetek. Az oktatóm csak ül mellettem , és szinte már csak azt mondja , hogy merre menjek. És amikor eljön a vizsga , akkor egyszerűen nem tudok levizsgázni , amit csak lehet mindent elrontok. Már minden ismerősöm előtt nagyon szégyenlem magam , a másik dolog meg az , hogy engem ez lelkileg teljesen tönkretett, már másra se tudok gondolni csak erre.

2012. júl. 1. 21:11
 13/14 anonim ***** válasza:

"ha autómata kocsin vizsgázól lesz a jogsidba egy müszaki korl hogy csak autómatát vezethetsz.. "

hülyeség

Nem hülyeség! Ugyan is ha autómata kocsin vizsgázol tényleg meg kapod a müszaki korlátozást..

78 Automata váltóval rendelkező járművekre korlátozva

És ennyi de hívj fel egy autósiskolát és kérdezd meg!

A BKV nál is sokan azért faragtak rá autómatára lett a D kategóriájuk korlátozva utána mehettek megint rutin és forgalmi vizsgát tenni, botváltos busszal..

Amugy ez 2008 tól van EU rendelet járj utána nyugodtan!

Egy autómata váltós autóval igen is könyebb vezetni, szerintem akinek nem megy az az autómatát erőltesse mert azt még tényleg egy gyerek is elvezeti, a váltóval sz@rakodnak sokan és a vicc az hogy sokan nem értenek hozzá és nincs is hozzá érzékük de egy autómata olyan mint egy dodgem! :-)

2012. júl. 2. 12:19
 14/14 anonim válasza:
Nem gond! Baumgartner Zsolt sem tud!
2016. aug. 9. 22:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!