Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A rendőrség mit szól ehhez?

A rendőrség mit szól ehhez?

Figyelt kérdés

szerintem fake.. sportkipuff, seat kormány

[link]

2012. júl. 1. 11:50
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
semmit sem szólhatnak olyanra fested a kocsid amilyenre te akarod .
2012. júl. 1. 12:08
 2/11 anonim ***** válasza:

Én élből leszarnám, mert látszik, hogy nincs rajta villogó, se fényvisszaverő matricák végig az oldalán.

Ezt csak azok veszik be akik nem figyelnek, vagy rosszul látnak ( a zsaruk sem vennék be, hogy közéjük tartozol )

2012. júl. 1. 12:17
 3/11 anonim ***** válasza:
51%
Én egy olyan autót láttam, amire fel volt festve minden, még villogó is volt rajta, de Redönység volt ráírva.. xD
2012. júl. 1. 12:41
 4/11 anonim ***** válasza:
ha komolyan veszi a rendőrség akkor megbünteti a tulajt mivel te a saját autódat nem matricázhatod olyanra mint a rendőröké. de pl. biztos lehet engedélyt kérni mert Fehérváron van egy biztonsági cég aminek az autói ilyenre vannak matricázva csak azon RŐDNER felirat van.
2012. júl. 1. 13:02
 5/11 anonim ***** válasza:

sztem nem gond... elvielg nem köthet bele a matricába

kormány az tökmindegy milyen.... :D

2012. júl. 1. 13:41
 6/11 anonim ***** válasza:
miért lenne fake??? , seat kormány meg azért mert ilyen csóró az ország
2012. júl. 1. 13:53
 7/11 anonim ***** válasza:

"A rendőrautók látványterve védett, és a biztonsági járőrök dekorációja megtévesztésre nem adhat okot."

"aki ilyet akar, annak a látványtervet engedélyeztetnie kéne az NKH-val. Mivel a speciális, kék, piros és sárga fényvisszaverő fóliák alkalmazását csak a rendőrségi autókon engedélyezi a törvény, ezt képtelenség átverni. Annyira szigorú a szabályzás, hogy a fólia felhasználását indokolnia kell a dekoráló cégnek, és a végén el kell számolnia a maradékkal."

"egy helyi biztonsági cég megpróbált egy – amúgy leselejtezett rendőrautó – Octaviát rendőr-dizájnnal megcsináltatni, legálisan (biztos látott egy ilyet Budapesten). Végül minisztériumi szintig jutott az ügy, és elbukott."

teljes cikk: [link]

2012. júl. 1. 13:54
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Egy ex rendőrautó, nincs rajta a fényhíd, és én egyetlen egy fényvisszaverős matricát sem látok rajta, ígí nem mondható rá, hogy megtévesztő és senki nem szólhat rá semmit...
2012. júl. 1. 14:37
 9/11 anonim ***** válasza:
A totalcar-os cikk jó volt :-)
2012. júl. 1. 15:27
 10/11 anonim ***** válasza:

#7! ezen nincs piros és sárga matrica,csak sima kék

se villogó szóval nem para

2012. júl. 1. 18:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!