Simson 50 km huzamos megtétele alatt le állt 2x! Ez miért van?
Figyelt kérdés
Pedig 260 as Isolator van benne be tettem a másik tartalék gyertyát az is 260 as Isolator azzal is el ment vagy 25 km és le állt ! Vagy ennyire nem bírná a kánikulát a 2t?? Mert télen és esős időben nem csinálja csak nagy melegben! Tesóm 250 es 2t Yamaha Yz je is ugyan ezt csinálja és ahhoz nincs házilag hozzá nyúlva mert szerviz-ben csinálják levegő víz hűtéses okoskodók kedvéért ( van rajta egy víz hűtés+ a menet szél)! Vagy koszosabb benzint tegyünk bele hogy nagyobb legyen az olajtól a hűtése /kenése ??Köszi előre is:)2012. jún. 30. 23:57
12/17 A kérdező kommentje:
gyujtó trafóm nincs egyből a tekercsből jön ki a gyujtó kábel :) azt meg írtam hogy mien gyertya de a te kedvedért :P:))) Isolator 260 :)
2012. júl. 1. 10:59
13/17 kgpassat válasza:
Na de utángyártott Isolator? Mert akkor nem csodálkozom.
Rakj bele egy normális gyertyát, illetve én próbálkoznék egy magasabb hőértékűvel is.
14/17 A kérdező kommentje:
nem nem után gyártott hanem ifa jelzésű sötét zöld betűs isolator 260 tól csak a 280 as van vagy van ettől magasabb is simoba??
2012. júl. 1. 16:15
15/17 kgpassat válasza:
Természetesen lehet kapni magasabb hőértékű gyertyát is.
Ismerősnek volt nemrég, hogy melegen nem indult a gép, mondtam neki, hogy vegyen egy 8-as NGK-t, és azóta semmi baj.
16/17 A kérdező kommentje:
Denso ról vélemény ?? mai nap is ugyan ezt csinálta mivel nincs nyitva motoros bolt Vasárnap révén benzin kúton meg ku.va drága a gyertya így maradt holnapra de melyik a legjobb simoba ?? meg itt akarnám még meg kérdezni hogy Honda Cr 125 re teszek lámpát indexet stb kresznek meg felel le lehet rendszámoztattni ? kb mennyibe van a rendszámozatás? és mennyivel eszik többet egy 125 ös a simo tól ugye terepen csak többet eszik meg a terep nehézsége a fő fogyasztási faktor !mert a simson az simson :) Honda meg azért csak Honda meg bejön a cross is meg a supermotozás is:)simson meg nem oda való hanem utcán mászkálni papósan :) vagy inkább 250 4t ?:)
2012. júl. 1. 21:18
17/17 kgpassat válasza:
Ha a gyárilag ajánlott, 260-as hőértékű gyertya a cél, akkor 8-as NGK (nem a francia, hanem a japán), 24-es Denso (W24FS-U) kell neked. Mindkettő jó gyertya. Esetleg még Brisk N14C.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!