Mit csináljak mi a baja?
Figyelt kérdés
van egy yamaha tzr 50 es motorom 2006-os és az olaj lámpája ami azt jelzi hogy nincs bene olaj ahogy huzom a motornak a gázt egyre jobban piroslik . ugy kezddött hogy jötem haza és elöször simán halványan piroslott ha huztam a gázt akkoris ha nem akkor is és hazamentem csurig öntötem a olajat aztán következö nap motorozgatam jövök haza és azt csinálta hogy huzom a gázt ugye és egyre jobban felvilant pedig teli van nyomva olajal mit csináljak ???2012. jún. 30. 10:33
1/6 anonim válasza:
eldugult a rendszer, esetleg olajszürű, minden esetre nem kóser!
2/6 anonim válasza:
Szerzel DOT4-es fékolajat, belenyomsz egy decit a blokkba, járatod 2-3 percet, olaj le, új szűrő meg olaj.
Ha utána is marad akkor olajpumpa, vagy a visszajelző érzékelője b*szódott el, esetleg valamelyik szimmering, bár annak lenne nyoma.
5/6 anonim válasza:
Valóban. A fene gondolta hogy a 2006os TZR még 2T.
6/6 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm a válaszokat 2t s a motrom igen és megol
dodott csak a olajlámpa vezetéke volt el oxidálodva de ki huztuk és visza dugtuk és már jo :) egyépként a többi válasz is nagyon jo volt köszönöm !
2012. júl. 1. 11:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!