Melyikkel jönnék ki fogyasztásilag jobban, és mennyire?
Figyelt kérdés
1. [link]
2. [link]
3. [link]
4. [link]
5. [link]
6. [link]
Valamint ti melyiket választanátok,ebben az árkategóriában, de nem feltétlen pont ezt az "alanyt"
+ Mi a véleményetek rólluK?
2012. jún. 29. 16:30
1/9 anonim válasza:
Fogyasztás alapján a dízel Merci, talán azt választanám, de ebben a kategóriában nem biztos hogy a Jürgenwágneke a legjobbak, talán még az Astrán vagy az Audi 80-on érdemes elgondolkozni németek közt, de a Bora meg a BMW-k...háát, olyat vegyen az akinek két anyja van.
2/9 anonim válasza:
Az 525-os dízelekhez, és a 2000-es benzinesekhez számolhatsz legalább tíz litert.
Az 1600-as gépek is megközelítik a tízet.
Én talán a borát választanám, ha a fogyasztás, az évjárat, és viszonylag olcsó alkatrész ár lenne a fő szempont.
3/9 anonim válasza:
Gondolom mindenképp sedant akarsz venni. De ha mégse, ajánlom a Volkswagen Golf III 1.9 TDI változatát. Ismerősömnek ilyen van, 5-6 liter között fogyaszt neki, megy elég rendesen...
4/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Igen sedan lesz az szinte biztos:D
2012. jún. 29. 18:15
5/9 anonim válasza:
Az utolsó előtti 5-ös BMW-vel járnál a legjobban. Az nagyon szép.
6/9 anonim válasza:
fogyasztásban a 190-es dízel merci ez egyértelmű, én személy szerint az e39-es 5-ös bmw-t venném, mert elfogult vagyok a bmw-vel kapcs, de ha nem azt, akkor a 316i-t :D de neked a tds 5-ös bmw-t tanácsolnám utoljára, mivel ez a legrosszabbul sikerült bmw diesel... az egy dolog hogy szép, a mercik jók, ha nem zavar hogy lomha, keveset eszik és a világból kimegy plusz nagyon kényelmes, jó vezetni, de az 1.6-os benzines bora is elmegy 6-8 literrel, várostól v országóttól függően, ha nem nyomod, szóval ha nem számít h lomha akkor a merci, ha akarod hogy haladjon is akkor vemelyik 1.6-os benzines
7/9 anonim válasza:
///Mbela ugye nem gondoltad komolyan a 316i-t ?:) Az eszik a legtöbbet. Ha Sedant akarsz és fasza is legyen akkor 318i , 320i akár 323i és 325i is tökéletes. Ezekből a legkevesebbet a 320i eszik ha finoman mész vele.
De ha kis fogyasztást is akarsz akkor BMW E46 320d (2001-2003).
8/9 anonim válasza:
utolsó, nem mondtam h a 316i eszik keveset, mondtam, h a 190-es merci, de a bora az nem fogyaszt rosszul, és a tds bmw-ket nem azért szavaztam mert sokat fogyasztanak, hanem mert problémás, és nagyon rálehet b*szni vele, egy 316i lehet h többet eszik, de az egy egyszerű felépítésű strapabíró motor, lehet 2 literrel kevesebbet eszik egy tds, amit kétlek, mert 2.5-ös, de számold ki hogy hány km-t kell lemenjél tds-el, hogy behozza a hengerfejfelújítás, vagy adagolójavítás árát, ugyanis ezek elég gyakori problémák ezeknél, és e36-osból a sima 1.8-as eszik legkevesebbet, a 320i kicsivel többet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!