Akkor most hogy is van ez az új jogsi dolog?
Figyelt kérdés
Csak rutin vizsga nincs vagy már a rutin pályán se gyakorolnak kresz után egyből bedobnak a forgalomba?2012. jún. 28. 23:18
1/6 anonim válasza:
Dehogy, rutin pályán kezd mindenki, begyakorolja a mutatványokat és ha jól megy, csak akkor mehet forgalomban.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi. Ment a "zöldkéz"
2012. jún. 28. 23:33
3/6 anonim válasza:
csak annyi változott hogy ahhoz hogy vehess forgalmi órákat is eddig kellett egy rutinvizsga most viszont az oktatód dönti el hogy mikor kezdhetsz el vezetni a forgalomban. nem kell rutinvizsga
4/6 anonim válasza:
annyit tennék hozzám, hogy oktatótól függ, és persze rajtad, hogy hol kezdesz.Én nemrég végeztem mindenből elsőre, de egyszer sem voltam rutin pályán, azt sem tudom hogy hol volt..
5/6 anonim válasza:
Elméletileg akkor mehetsz forgalomba, ha jól megy. Gyakorlatban viszont meg van kötve, miből, hány órát kell venned. Tanpálya általában 6 óra. Ennek sincsen sok értelme szerintem, a parkolás pont az a része, ahová már kell a rutin és nem az első hat órában fogod megtanulni...
6/6 anonim válasza:
Családtagok, ismerősök csinálják mostanában a jogsit. Volt akit rögtön vitt a rutinpályára, volt olyan oktató aki megkérdezte hogy vezettél-e már, ha igen volt a válasz akkor rögtön forgalomban kezdett az illető.
Szóval most tényleg tőled és az oktatódtól függ a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!