Milyen 50 ccm-es motort ajálotok? Amit nem kell folyton hazatolni úgy mint a Simsont!
Figyelt kérdés
Simsont ne ajánlatok mert az egy rakat fos!2012. jún. 27. 11:26
1/11 anonim válasza:
Érdekes, fél éve használok simsont Budapesten, napi 30-40 kilométert is szoktam menni, de a 20 a minimum, és még egyszer sem kellet hazatolnom. Lehet más simsonról beszélünk.
3/11 anonim válasza:
nem kell hazatolni ha normálisan karban van tartva...ez nem úgy működik hogy megveszed és csak tankolni kell bele.....de nem tudom honnan szedted hogy haza kellett tolni...saját vagy ismerősöd tapasztalata?
4/11 anonim válasza:
A SIMSON a legjobb. A minden a legolcsóbb hozzá, könnyű hozzáférni, csak karban kell tartani és a keverést betartani. De ha robogó akkor Yamaha Jog, vagy Honda Dio.
5/11 anonim válasza:
3000 km-t tettem a Simsonomba úgy, hogy egyszer kellett kiszedni a gyertyát menet közben, mert túlerőltettem dombon és nem tudta eldolgozni az anyagot. Kiszellőztettem, 2 perc után visszaraktam, pöccre indult.
6/11 anonim válasza:
Nem kell a Simsont hazatolni, ott kell hagyni a francba az árokban és kész. :)
7/11 anonim válasza:
köcsög pizzafutárok! XD
SIMSON 4 eva!!!!
8/11 anonim válasza:
Arról nem a motor tehet hogy balf*sz vagy hozzá,és nem tartod karban! Úgy még szép hogy lerobban! Tanuld meg megbescsülni és tisztelni a motort,és ki fog szolgálni téged!
10/11 SeoToX válasza:
Nekem is simson van, még 1x sem kellett haza tolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!