Forgalmi vizsgán mire figyeljek? és mik számítanak a legnagyobb hibáknak? 23/L
Figyelt kérdés
2009. júl. 7. 20:17
21/26 anonim válasza:
ne autót vezess hanem áramot:D
22/26 anonim válasza:
jahjj de vicces voltál utolsó...hahaha kinevettük magunkat...(szánalom)
Kedves kérező,remélem sikerül/sikerült a 2.próbálkozásod.
Én most megyek harmadjára..remélem mostmár minden oké lesz
23/26 anonim válasza:
kedves utolsó szerintem te is áramot vezess ne autót akit meghúznak 2x azt meghúzzák 3x is.... de azért sok sikert a vizsgához:)
24/26 anonim válasza:
sikerült!köszönöm a ,,bíztatást" :D
25/26 anonim válasza:
habi sikerült de raj vagy babakocsit tologass hülyegyerek:D az ilyen sok gyökér miatt van a sok baleset meg a sok halál eset nem véletlen húztak meg 2x ha sikerült is akkor is csak ilyen na jól van egy "gyenge kettes"....:D tedd el a szekrénybe a jogosítványod dísznek jó lesz...
26/26 anonim válasza:
:D fogd vissza magad humorherold :D mert nevetünk rajtad!
0 hibaponttal mentem át a vizsgán, nagyszerűen vezetek és ezt a vizsgabiztos is megmondta...:D
de neked fogadni mernék még jogsid sincs,de nagy a szád! és a te szavadnak kell az utolsónak lennie természetesen ..:D Minden jót kívánok neked :D pááá
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!