Fényezés vagy alvázvédőzés?
Tudom, hogy nem ez volt a kérdés, de az egy szar autó. Le is pontozhatsz, de egy kollegámnak ilyen volt 1.4 automata és 15 litert evett klíma nélkül. A manuálissal nem tudom mi a helyzet, de a full extrás 2.0 aut accordom (92 évjárat, tehát cb3 kasznis) 12-t evett. Bár gondolom úgysem tudsz tőle megszabadulni, mert hitel van rajta. Én egy forintot nem költenék rá, rohadjon inkább halálra.
Üdv
Ha nem szünteted meg a festék lepergésének okát (valószínűleg rozsda), akkor egyik sem jó megoldás. A rozsdára hiába festesz, az megint le fog peregni és hiába zárod le alvázvédővel, azzal csak dunsztba teszed és rohad tovább, de nem látod.
A fényezés több munkát igényel és drágább, de szebb. Ha alvázvédővel van összekenve, az nem igényel olyan sok előkészítést, nem is olyan szép, de olcsóbb. Ha "melósautó" és csak a funkció számít, akkor maradhat nyugodtan az alvázvédő (nem összetaknyolva, hanem valami épkézláb módon, mondjuk ajtóvonal alatt, mindkét oldalon lekenve, hogy ne tűnjön igénytelennek a megoldás), ha igényes vagy, akkor meg lehet próbálni a fényezést.
Magától nem jön az le, oka van, azt kell megszüntetni. Az Aveonak rohadt szar az üreg meg a rozsdavédelme, rossz esetben belülről rohad a küszöböd.
Egyébként nagyjából ugyanolyan tartós mindkettő ha normálisan van megcsinálva, ahogy érzed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!