Tőlünk Supermotosok tól Utcai Qudosoktól miért félnek
az autósok?
11/33 A kérdező kommentje:
miből vetted le hogy itt mindenki supermotos? azok között is sok a paraszt mint ahogy az autósoknál is. de az akkor sem mentség a gyorshajtásra és szabálytalankodásra hogy én úgy szoktam meg a terepen/pályán. azt meg felesleges megkérdeznem hogy mégis hogy megy át a forgalmi vizsgán egy olyan motor aminek a hangjától kis híján megreped minden ablak.
2012. jún. 25. 15:32
"hogy megy át a forgalmi vizsgán egy olyan motor aminek a hangjától kis híján megreped minden ablak"
Hogy az ilyen motor a vizsgán hogy megy át, azt nem tudom. De hogy az ilyen motoron a platós IFA hogy megy át, arról tudnék mesélni.
2012. jún. 25. 15:35
és azt elárulnád hogy ha ti akkora királyok vagytok terepen és az elmondásod szerint mindenki tudja húzni a gázt az aszfalton akkor nektek miért az úton kell játszani a faszagyereket (mint ami a videóból is kiderült mert a gyorshajtás és az egykerekezés nehezen mondható stílusnak)?
2012. jún. 25. 15:38
A te életed, pont ezért nincs jogod másokét kockára tenni.
A videón is szépen látszik, hogy kényszerítenek ezek a p*csköszörűk fékezésre szabályosan közlekedő autósokat.
Az ilyenek miatt utálják annyian a motorosokat, lehetne normálisan is menni vele. Az út nem versenypálya, nekem meg hiába keménykedsz, hogy tudsz egy keréken menni, egyszer kiszalad alólad főúton, kamion át a nyakadon és egy hülyével megint kevesebb van. Csak ha az nem kamion, hanem egy anyuka a kisgyerekével egy suzukiban, akkor lehet, hogy meghalnak ők is.
2012. jún. 25. 15:39
16/33 A kérdező kommentje:
nem evttem le hogy minednki sm es csak hogy sok az utcai motoros akik csak ott tolják és ugye ez motorosok közt cross os vagyis akik terepen vannak azok az utcai sokkal kajak nem bírják egymást! az meg hogy hogy megy át az úgy, mert kilehet venni a sípot belőle mikor meg viszed vizsgára bele teszed sport supersport motorosok erő szeretettel használják meg a másik akkor ha már itt tartunk akkor a chopper az hogy megy át a traktor hangjával?
17/33 A kérdező kommentje:
aztaaaa megy már az okoskodás ilyenkor mindenki szépen megy ha meg fel ül a vasra akkor meg ugyan ezt csinálja erről ennyit! szóval nem kell a púder!
Neked nem motor kéne, hanem egy pszichológus, de sürgősen, te egy nagyon beteg ember vagy, akinek segítségre lenne szüksége.
2012. jún. 25. 15:45
ugyanúgy azt sem értem hogy a chopper/sportmotor/boyracer civic vagy akár az a teherautó aminek a kipufogógázai 2 perc alatt marnák szét az ózonréteget hogy megy át a múszakin.
vagyis tudom ahogy írtad sumákolással. vagy lefizetéssel
2012. jún. 25. 15:46
20/33 A kérdező kommentje:
meg azért nem vagyunk terepen mert nem fogjuk drót kötelek ben le nyakaztattni magunkat amit a fa..zopó vadászok tesznek ki nekünk ugye senkinek nincs joga mások élettét venni akkor ez mi törvény szándékos gyilkossági kísérlet nek veszi jard azt mondta ott mehetünk mi van rendszám meg jogsi nem tájvédelmi terület de ezek meg ki pakolják a kötelet pálya meg nincs !
További kérdések: