Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Aprilia rs 50 véleményed...

Aprilia rs 50 véleményed tapasztalatod?

Figyelt kérdés

2012. jún. 24. 23:37
 1/8 anonim válasza:
Hát hogy őszinte legyek nem vagyok a robogók híve mert nagy részük kínai és hamar kopnak az alkatrészek. (nem minőségi fém)Én azt mondom hogy ha azt akarod hogy jó motorod legyen és jól menjen és ne legyen vele baj akkor egy jó állapotú Simsont vegyél. Biztos azokkal is szokott lenni baj de nem olyan arányban mint egy robogónál. Ez csak egy saját tapasztalat, nem muszáj rám hallgatni. Sok szerencsét a motor kereséshez. :)
2012. jún. 25. 00:15
 2/8 A kérdező kommentje:
de ez nem robogó a robogó az sr ez rs gyorsasági
2012. jún. 25. 00:28
 3/8 anonim ***** válasza:

# 1

Az Aprilia Olasz, nem kínai

Az RS motor, nem robogó

A fémek minőségéről írt kis bekezdéseden majdnem kiköptem a teámat a röhögéstől - ekkora baromságot ilyen korán reggel leírni...

Valahogy az első 3 baromság után sejtettem, hogy simsonos vagy....

2012. jún. 25. 07:48
 4/8 anonim ***** válasza:
nem rossz motor a simson, dehogy kevesebbet kéne szerelni mint egy japán/olasz robogót, ez kicsit fájt (alkatrész olcsóbb a simohoz de többet is kell karbantartani), most itt nem a KÍNAI
2012. jún. 25. 08:35
 5/8 anonim ***** válasza:
robogókról beszélek
2012. jún. 25. 08:36
 6/8 anonim ***** válasza:

Hogy legyen egy érdemi válasz is:

Ne vegyél RS-t.

Kis köbcenti, nagy fordulat, nagy terhelés, nagy kopás. Ha használtan veszed, az 100%, hogy széthajtott. Max. 5.000km-en belül számíts rá, hogy nagygenerálra lesz szüksége. (~100EFt) 10.000km-enként kisgenerál alapból szükséges, ez 30-40.000Ft. 20.000km-enként nagygenerál, a fentebb leírt összegért. Emellett annyit eszik, mint egy igazi nagymotor, plusz a legdrágább olajat kell venned bele, ami szintén nem olcsó. És ha még rendesen karban is tartod, sosem ülhetsz fel rá úgy, hogy biztosan nem hagy cserben - ez a motor annyira ki van hegyezve, hogy egy törés a blokkban szinte bármikor bekövetkezhet. Ez pedig akár balesettel is járhat. Megbízhatatlan. Emellett - bár ez eléggé szubjektív érv - de nevetségesen néz ki. Szép nagy meg minden, de röhejes, amikor látod, hogy közeleg egy nagymotornak látszó tárgy, majd elrobog melletted egy harciasabb simson hangjával.

Ha már M kategória, akkor vegyél egy robogót. A motorozás alapjait azon is ugyanúgy meg lehet tanulni, azok viszont legalább megbízhatóak. Amik jobb állapotban vannak, 80-90-et simán mennek. Nem ér annyit az a +10-15-ös végsebesség, hogy a kezdő éveidet a szerelőben várakozva és a szervízköltségeket számolgatva töltsd.

Egy volt Aprilia AF1 Futura 125 tulaj

2012. júl. 1. 22:42
 7/8 anonim válasza:
Ez szerintem hülyeség nekem is egy aprilia rs 50 2005/7 havi nemrég kaptam már majdnem 1400km-t belenyomtam és gond nélkül én csak ajánlani tudom neked!!!
2012. júl. 2. 04:27
 8/8 anonim válasza:

Üdv!

Műszakilag nem értek a motorokhoz,de amit fentebb írtak a kinézetéről,sajnos igaz.

Jól néz ki,de rosszabb a hangja,mint egy robogóé.

Én is gondolkodtam egy olyanon,de inkább maradtam a robogónál amíg le nem teszem a nagymotorosat.

Nem tudom mennyit szánsz rá,de inkább vegyél 200-ért egy relatíve új robogót,mint az Apiliát.Aztán majd jöhet a nagyobb.(ja és ne Suzuki Katanát :D)

22/F

3 éve robogó Peugeot Speedfight 2

2012. júl. 2. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!