Mit gondoltok erről a motorról? Unokabátyámé a motor vételárával együtt több mint 200. 000ft-ot költött rá.
Valamilyen szinten igazat adok neked. Nagy motorból nekem is csak 4 ütemű kéne. De ilyen 50 köbcentis kis p*csköszörűk jobb ha2 üteműek. Egy 2t szeret forogni, egy 4t nem annyira, legalábbis nem tartósan. Egy 4 ütemű persze hogy nyomatékból megy, de ilyen kis köbcentinél ez annyira nem észre vehető.
Nekem Simsonom van, tehát az a veszély nem fenyeget hogy kifogy a külön olajozóból az olaj vagy tönkre megy a külön olajozó. :D Egy robogó amúgy is szinte állandó fordulaton megy, itt a 4 ütemű nyomatékossága nem annyira tud kijönni mert a legnagyobb teljesítményhez igazítják a variátort (ha jól tudom) De mindenkinek meg van a saját véleménye és stílusa amit kedvel. Én például kis köbcentinél 2t párti vagyok.
Nekem is 2t van! :) Igaz nem egy simo hanem egy yamaha bws,kicsi bitang gép de hegymászáshoz sajnos kicsi.Melette van még egy mz ts csúúzlim is :)
Havernak kis kínai 4t je van azzal fel ment a hegyre míg nekem a végén már tili toli volt mert nem volt meg a fordulat és a kelleténél meredekebb volt az emelkedő.
Jó mondjuk nem mindenki jár úttalan utakon mint Én és az őrült barátom! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!