Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Egy V12-es BMW motort beletudo...

Egy V12-es BMW motort beletudok építeni egy szöcske vázba?

Figyelt kérdés
szerintem elférne de pontosan nem tudom mennyi hely kell neki és hogy szét szakítaná-e a vázat vagy bírná...

2012. jún. 22. 19:06
 1/8 anonim ***** válasza:
Ismerősöm v8-as audi motort rakott bele. Neki csővázas a szöcske és bírja a kiképzést.
2012. jún. 22. 19:21
 2/8 A kérdező kommentje:
nem tudod kb mennyibe került neki összehozni?(időben és pénzben)
2012. jún. 22. 19:43
 3/8 anonim ***** válasza:
73%
Csővázba be, de nem lesz egy kicsit nehéz? :D
2012. jún. 22. 21:51
 4/8 anonim ***** válasza:
Igen bele de fölösleges elyen nagy motort belerakni.
2012. jún. 22. 23:38
 5/8 anonim ***** válasza:

Az ilyen 20 év körüli V12-esek nagyon melegszenek, márkától függetlenül. A mercié is.

Nem utolsó sorban pedig baromi nehezek, én inkább keresnék egy pörgősebb 4 vagy maximum 6 hengerest.

2012. jún. 23. 09:19
 6/8 A kérdező kommentje:
értem kössz a válaszokat:)
2012. jún. 23. 18:37
 7/8 anonim ***** válasza:
Azt nem tudom mennyibe fájt meg venni a motort, viszont azt tudom hogy a 2 kezével építette a szöcskét. A motort is ő építette bele. Egy v12 tényleg túl nagy lenne. Annak már azért súlya van, + a hűtés. Ajánlom Karotta tesztjét egy v12-es merciről. Van benne sok marháskodás, de azt is elmondja hogy mennyire melegszik egy v12. Ja és egy szöcskénél nincs akkora menetszél se, mert nem mész vele olyan gyorsan.
2012. jún. 23. 22:41
 8/8 anonim ***** válasza:
2012. jún. 23. 22:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!