Aprilia RS 50 vagy Yamaha TZR 50 vagy Derbi GPR 50?
Melyik éri meg jobban?
Ti melyiket ajánlanátok?
Első motorom, fél éve lett meg az M -es jogsim, azóta apám simson s51n -esén gyakorolok.
Tudom hogy 4kw fölött vannak, de nem baj.
Heloszija!
Én a helyedben a Derbit választanám.
Anyagilag sokkal összetettebb, modernebb, jobban kitalált mint a Yamaha.
Apríliát meg semejik esetben nem ajánlok.
De ha ezek nem győztek meg hogy a Derbit kell választanod akkor elmondok egy titkot!
A Derbinek az ülése alatt meny el a kipufogó cső, ezért amikor meleg a motor, az ülésed is meleg... Ezt tapasztalatból mondom.(Nemtervezett ülésfűtés!) :D
Senda neked nem jön be? Én nekem egy éve megvan eddig nem nagyon volt vele bajom. Most raktam rá egy turbokit kipufogórendszer 13:53-as áttétellel 97.2-őt ment. Alkatrészt boltokban csak megfelelő helyen tudsz találni, de mondjuk bontott alkatrészt rengeteget a neten.
A 2006 utániakban ugyan az a blokk van ( piaggio D50B0), mint a 2006 utáni rs-ben, gpr-ben és aprilia sx-ben. (Az enyém 2010-es)
Ezért nem értem mi bajotok van az rs-el. Vagy a régi rs-ről beszéltek (2006 előtti)?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!