B kategórából Akorl (25kw)?
Sziasztok!
24 éves vagyok van B-s jogsim és szeretnék motorozni. Azt tudom, hogy idén már letehetem az A1-est kb.30 ezerért, viszont én Akorl-t szeretnék ,mert egy 250cc-s dragstar a kis vágyam. Az lenne a kérdésem, hogy akkor le kell tennem az egy Akorl-t -ugymond- 0-ról kezdve ( kb 90ezer ) vagy letehetem az A1-est és utána esetleg van valami átjárhatóság Akorl-ba amivel olcsóbban jöhetnék ki? :)
Válaszokat előre is Köszönöm!
Igen, azt akartam írni, csak menet közben elgondolkodtam máson. :)
(Én is jogsi szerzésen filózom... Elég sokan ellenzik a környezetemben, de betöltöttem a 21-et, most tehetnék rendes A-t és érdekel is... Csak még nem döntöttem, hogy tényleg kell-e nekem. Egy darabig nem lesz motorom azt hiszem, de a lehetőség most adott, jövőre 24-re emelik a korhatárt. Plusz egy jogsi pedig bármikor jól jöhet.... Hát, még alszom rá párat. :) )
A1-et hagyd szerintem. Meg ha már 24 éves vagy akkr az Ak-t is, inkább nagy A-t csináld ,kicsit drágább csak, különbség annyi hogy rutinon tolnod is kell 1 kört a mocit, viszont a későbbiekben akár milyen gépet vezethetsz vele.
Én most csináltam az Ak-t, B kategóriám van már egy ideje de 21 évet nem töltöttem még be szal nagyA nekem most felejtős(nameg hallottam híreket hogy jövőre emelni akarják a korhatárát a nagyA-nak)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!