Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek megéri egy 2003-as...

Szerintetek megéri egy 2003-as 1. 0 Swift GL-t eladni és a pénzből Astra F-et vagy Corsa B-t venni?

Figyelt kérdés
tegnap volt a totalcar a pro4-en és mondták, hogy ha suzukival balesetezek nagy az esély rá hogy nem szállok ki........
2012. jún. 20. 11:59
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Jól lerohadsz majd minden sarkon az EFFF Astrával, meg a Corsikával, aztán meg a leállósávban fog egy kamion elbaszni.

De TE tudod??!!

2012. jún. 20. 13:03
 12/15 anonim ***** válasza:

Nehéz kérdés megéri-e. Ha a biztonság lépett elő elsődleges szemponttá, a Swifted árából nagyon nehéz lesz relatíve megbízható és jelentősen biztonságosabb autót venned. Ha kiegészíted akkor már talán lehetséges.

Vagy régi prémiumok (Volvo, Merci stb) jöhetnének szóba, ezek a Swift után horribilis fenntartási költségűek, kár róluk beszélni.

A Corsa B vagy Astra F sem nyújthat sokkal többet biztonság terén a Swifthez képest.

Ha van rá pénzed, egy első generációs Fábiát nézz, nem tudom hogy mennek most, de az egy kis acélbunker a maga kategóriájában. Sajnos tapasztaltam.

2012. jún. 20. 13:16
 13/15 anonim ***** válasza:
én már ültem régi swiftben ami 80-as tempóval vaddisznót ütött el és már hajtottak is bele hátulról az álló autóba. még élek és egy percet sem voltam kórházban. ez szerencse kérdése is de naponta lehet látni a hiradóban hogy ez meghalt egy renaultba, az meghalt egy opelben a de pl. pár hete mutattak rommá tört öreg bmw-t és mercedest is. hacsak nincs 5-6 milliója egy új 5 csillagos töréstesztes autóra akkor teljesen felesleges egy régi opelt venni helyette csak azért mert a totalcar szerint nem szállsz ki belőle élve.
2012. jún. 20. 17:15
 14/15 anonim ***** válasza:

A corsa egy szar vegyél daewoo tico-t

azzal 100-0 5.6 MP allat állóra fékezed. Ha meg neked mennek akkor elpattan a kocsi. Érdemes az autó építését lejebb

venni 5-6 cm-el mert nagyon dőlékeny a kicsike.

2012. jún. 20. 17:19
 15/15 anonim ***** válasza:

Na menjetek már a Totalcarral a csudába! Winklerék is tök ratyi módon mutatták be a kocsit!

Tessék itt van egy jobb videó! ;)

http://www.youtube.com/watch?v=tOhUKI_6IA8

Ha attól fosol, hogy nem szállsz ki élve egy közlekedési balesetben, akkor inkább ne is ülj autóba. Sőt, még a házból se menj ki, mert mi van ha netán a fejedre esik egy cserép? Rád esik agyon vág! :D

Egyébként ahogy az előttem levők is írták ennek a kocsinak az árából nem fogsz tudni biztonságosabbat venni, max, csak ha teszel hozzá még egy keveset. Ha már ennyire az Opelek jönnek be, akkor legyen inkább G Astra. Az talán valamennyivel biztonságosabb, mint az általad felsoroltak. :)

2012. jún. 20. 19:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!