Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek milyen autót...

Szerintetek milyen autót érdemes venni tanulás céljára? Lehetőleg 100 ezer Ft alatt.

Figyelt kérdés
Nincs itthon kocsi és fölöslegesen nem szeretnék kidobni sok pénzt bukás miatti pótvizsgára stb.. Szóval inkább vennék egy autót gyakorlás céljára amin lehetne vezetni otthon (olyannal akinek van jogsija, és földúton)

2012. jún. 17. 21:06
 1/5 pagan ***** válasza:
100%
szerintem ez nem túl jó ötlet,én legalábbis erre nem költenék a helyedben,a földúton hiába gyakorolsz,a városi vezetést nem tudod úgysem földúton megtanulni:),ez badarság de te tudod,vegyél egy trabantot vagy tudomisén,20 ezerért csak találsz,de lehet még olcsóbban is
2012. jún. 17. 21:15
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

nem ér annyit az egész.

1. pár óra alatt bele jössz a vezetésbe nem ezen fog múlni h megbuksz e vagy nem

2. ha papírokkal rendelkező autót veszel akkor arra lehet biztosítást+adókat fizetni, ha viszont nincsenek papírjai akkor ki sem nagyon lehet menni a földútra vele mert az odavezető úton(vagy amíg hazaviszitek a vásárlás után) megállíthat a rendőr és akkor kb. ugrott is a jogsi ára.

3. ha csak tanulni kéne akkor miután letetted a jogsit ott fog rohadni a kert végében amig valaki meg nem veszi vagy fémhulladéknak el nem adod.

2012. jún. 17. 22:08
 3/5 anonim ***** válasza:
lehet venni annyi plusz órát amennyit akarsz! nagy hülyeséget csinálnál, ha vennél egy roncsot!
2012. jún. 18. 08:19
 4/5 anonim ***** válasza:
szerintem ő alapvetően arra gondol hogy abszolúte nem tud vezetni...és nem akar arra plussz időt és pénzt kidobni hogy ott szerencsétlenkedjen a városban, tehát nem araszolva akar majd menni.....de szerintem oktatóval meg lehet beszélni hogy az első órán mennyetek el valami elhagyatott placcra és ott tanuljatok meg vezetni mert azt sem tudod mi az a kuplung meg hogy, hogy kell váltani...ez nem mindenkinek van benne a vérében....
2012. jún. 18. 10:52
 5/5 A kérdező kommentje:

lehet h mégiscsak több vásárlási óra lesz.

Pesten tudnátok mondani korrekt autóssulit?

Csigán és dodgemen kívül?

2012. jún. 18. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!