Hibás autót Németországból. Esetleg Belgiumból? Hogyan? Hol lehet keresgélni?
Sziasztok!
Ha rákeresek az angol ebay-en arra, hogy "non runner car", nagyon jó áron lehet kisebb-nagyobb hibával autókat találni.
Illetve a licites oldalak között ott van még a csak hibás, sérült autókkal foglalkozó "copart".
Hol találom meg ugyanezt németül?
Rá akartam keresni a német ebay-en is a sérült hibás autókra...de mivel németül nem tudok, szótárprogrammal próbálkoztam, de egyáltalán nem jutottam előre. Nem tudom mit kell beírni a német ebay-en ahhoz, hogy a hibás (esetleg sérült) autókat dobja ki.
Szóval mi a "non-runner" német megfelelője?
Illetve ha tudtok spéci sérült, hibás autókkal foglalkozó weboldalakat, Németorszából, Belgiumból, Hollandiából..stb (lényeg, hogy ne jobbkormányos legyen), légyszi írjátok meg a linket!
Köszönöm!
Köszönöm! Tudtok esetleg a copart.co.uk -hoz hasonló kizárólag hibás, sérült autókkal foglalkozó oldalt?
...akármelyik balkormányos országból :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!