Valakinek meg vannak a KRESZ vizsga kérdései és válaszai?
a kreszt iskolában oktatják ott kapod a hogyan használd teoriát a forgalomban .
válaszokat is ott kapsz meg mikor figylesz orán. miért ez miért igy kell.
utána cd vagy neten a választ te adod meg a kérdésre.
a kresz nem egy vers amit bemagolok szöveg ...és válaszolok rá.
mert forgalomban élettekel játszol.
tehát ha tanulsz orán és otthon cd zel ,te adod a választ !
ezt azért irom és nem neked szol ha ez a személy nem te vagy ,de sokan beiratkoznak cd és vizsga vagy átmegy vagy nem ...mikor én voltam egy csaj olyan sokat ment vizsgára a kis könyve tele volt. már vizsga bukásokkal.
szerinted 10 emberből menyi tudja a kreszt mai napig ? kb 3 rom ...ezt olvastam neten 2 napja.
sajna igazad van tudom ,,,,ami sokat segitene pesten aza sebeség példa korutakon vagy 2 sávas helyeken példa 1 es villamos árpád hidon 50 70 es tábla van lehetne 90 is .
lehetne szabályozni példa városban ne legyen egyzsere zöld gyalogossal mert van 1 2 hely 2 kocsi megy átt a 30bol.
legyenek a fekvő rendőrők le fujva lehesen látni időben .
táblák öregek és szarak legyenek fény visszaverősek már 100 150 méteről látod mi lesz ott.
franciaországban ilyenek vannak és egyzser utána néztem egy ismerössel 1 tábla példa stop csak 20 euro legyártani .6000 ft .
itt a fele ferde régi értelmezhettetlen mert volt az első kresz időben 60 as évek kor utána rá tettek 80 as években és sok helyen 50 es tábla van 50 m terel odéb már 70 hirtelen 50 ....van értelme ? és az ut nem változot csak a tábla....
itt vannak tábla árak , ha rá katintasz ki irja.
........................
ezt csak igy hirtelen találtam francia országban éjszaka igy látsz . szenedre felé a tánlára ki van irva az irány és alig látni mert öreg kopot egy fos fényt nem veri vissza.
itt jobban látni városokban éjszakai táblákon hogy látszik a fény.
kicsit tekerj be közepe felé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!