Mennyit fogyaszt egy Yamaha YZF426 cross motor normál körülmények között?
Figyelt kérdés
Endurózgatni szeretnék vele erdőben, érdekelne hogy egy teljes tankkal, szépen elpöfögve mennyit tudok vele menni km-be, vagy órába? És ha nem pörgetem agyon, szinte alapjáraton döcögök akkor üzemórába tovább bírja a henger, hajtókar stb., és körülbelül hány üzemórát tudok vele menni normál körülmények között? Köszönöm előre is a válaszokat.2012. jún. 16. 10:56
1/3 anonim válasza:
ugyan annyit mint ha siratod nem a kimélésre lettek tervezve ezek verseny gépek.
olajat és olajszüröt is használatonként kéne cserélned ráadásul döcögni nem is tudsz vele mert alapjárata nincsen
Verseny motor arrol szól hogy hétvégén ki viszed a pályára és 5-10 ölyan kört mész vele mint az állat aztán haza viszed és kicseréled azt amit ki kell
2/3 anonim válasza:
1. voltamés olyam 7 liter 100-on
és értek hozzá egyik haverom nak olyanja volt és ő sokat szenvedett vele szerintem vegyél enyi pénzért inkább egy papír nélkül drz400-ast
3/3 A kérdező kommentje:
Óóó köszönöm az utóbbi válaszod, annyi jót hallottam a drz-ről hogy akkor azt fogok venni. :)
2012. jún. 16. 21:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!