Mekkora gond, hogy a KRESZ első hetét kénytelen vagyok kihagyni?
Most iratkoztam be egy tanfolyamra, de sajnos az első hetet tőlem független okok miatt ki kell hagynom, utána viszont mindre tudok menni.
Ezt pótolnom kell majd, avagy lehet csak simán "kidobnak"? Természetesen tájékoztatnám őket, hogy az első héten különböző okok miatt nem tudok részt venni.
Mi haverokkal úgy jártunk be anno (néhányan együtt csináltuk), hogy valaki mindig beírt minket. Vagy csak azért mentünk be, hogy beírjuk magunkat.
Mindannyiunknak meglett elsőre a KRESZ (és tudjuk is). Nekem asszem' 1, vagy 2 pontlevonásom volt valami hülye kérdésért (pl. 6 óráig, vagy 7-ig mehet szembe forgalomba a kukás autó...kb... vagy valami érthetetlen volt, nem tudom már...).
Meg kell jegyezni 5-10 dolgot, a többi meg olyan, amit egy átlag ember is tud, ha óvodás korában látta a KRESZ kutyust és cicust dia filmen, meg nem segg hlye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!