Hogy kell ezt össze szerelni?
Össze tört benne az üveg és azt cseréltem ki de nem tudom össze szerelni. Ez az első motorom. Azok a ledek a foncsorba nem tudom miért vannak benne, én már így vettem.
Vélhetőleg azért,hogy világítsanak:)
Ilyen is létezik,hogy külön üveg?:O
Ragaszd bele rendesen,különben állni fog a víz a lámpában.
A három kis rugó a gyümölcsöt tartja a foglalatban szerintem.
Viszonylag egyszerű a dolog. Viszont az üvegre kéne egy gumigyűrű ami a foncsorhoz rögzíti.
Ha nincs akkor próbáld meg sziloplasztal vagy esetleg szigetelőszalaggal hozzárögzíteni.
Ha a foncsor és az üveg egyben van akkor az egészet tedd bele a keretbe és a 3 fém vackot pattintsd be belülről a keret pereme alá úgy hogy nekifeszüljenek a foncsor hátoldalának.
Így szépen a helyén tartják az egészet. A kis rúgó szerintem az izzófoglalatot tartja.
A ledek pedig gondolom helyzetjelzőnek vannak betéve. Legalábbis annak szoktak ilyesmit(bár ez elég randa megoldás)
Ha aszt akarod hogy működjenek akkor először is nézd meg hogy jók-e még, ha igen akkor pedig nézd meg hogy hogy vannak bekötve, ha sorba akkor add össze a feszültségüket, aztán annyi szufla kell nekik. Ha a motorod többet csinál akkor meg mondjuk kell egy ellenállás. Aztán ha ez megvan akkor meg a helyzetjelző helyére bekötni azt jóvan.
A nap kérdése hol van a lámpa többi része azaz a hátulja?
Mert azok a kis feszítők oda akadnak bele. Anélkül nem tudod összerakni. A led az valami sufnituning benne tuti nem gyári.
Amúgy ráteszed a foncsoros részre a búrát, arra meg ráteszed a fémkarikát. Összefogod és megfordítod. a fémkarika gáuljában lenni kell pár maratnak vagy valami akasztó helynek ahova az a 3 kis feszítő bemegy.
A lámpakeret alján van az a kis téglalap lukkal oda megy a rugó. És az jó támpont hogy beállícsd a lámpabúrát hogy egyesen álljon benne a minta ha összerakod.
Mikor ez így kész betolod a helyére az egészet és rögzíted. ott is lesz majd helye. meg a rugót oda kell beakasztani. kb ennyi... én most ezt csak így féláloman írtam....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!