A sebbe került motorolajnak van valami egészségkárosító hatása?
Amíg nem intravénásan tolsz be fél litert semmi bajod nem lesz.
Autószerelő vagyok, rendszeresen elverem valamivel a kezem, és semmi bajom sincs.
Mielőtt jönne: vannak olyan dolgok amiket nem lehet kesztyűben szerelni.
Hát gondolom addig nincs gáz amíg nem megy felfelé a csík. Végülis csak ásványokat tartalmaz az olaj.Bár a fene se tudja,szerintem nem egészséges mert mégsem isszuk meg feles helyett...
Én is szerelgetek meg melózgatok mindent.
Nagyjából a szereléstől a hegesztésig van vagy 4-5 fajta kesztűm.Ha nagyon apró dolgokat kell csinálnom én is bepiszkolom a kezem,de ha nem muszály akkor nem fogom.
Lehet kapni festő boltokban 1000ftért piros színű fehérbőrö kesztyűt amin nagyon vékony a bőr és kényelmesen illeszkedik a kézre és csak csoklóig ér és ezek a fajták egész jól kibírják és ha szakad akkor még lehet általában varrni a varrás helyén.
Minden jót!
Dr. Mengele ezzel tesztelte a rabokon a fertőzés terjedését: olajos rongyot varrt a sebbe XD
Persze itt nincs belevarrva, vagy ilyesmi, de ha bekened betadine-nal vagy öntesz rá jódot, mercurokrómot, hülyeséget nem csinálsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!