Melyik a jobb? Egy yamaha dt 50-et vagy egy simson-t vegyek?
Figyelt kérdés
Rengeteg oldalt olvastam de nem tudom eldönteni hogy melyiket vegyem meg.vegyek. Akinek van valamelyik legyen sz mondjon véleményt szerinte melyik érné meg jobban.2012. jún. 12. 12:16
11/14 roll9898 válasza:
Attól függ, hogyha olyan helyzetben vagy hogy mindig van pénzed akkor inkább dt azért mondom ezt mert dt-nek csak 1 hengerfej tömítés 6-7 ezer ft, tömítő szett 25 ezer akkor a hűtőfolyadék megint 5 ezer motorolaj bele 8 ezer és folyamatos szervizt igényel nem kis pénzből ha neked erre van pénzed dt! Ha csak pillanatnyilag van ennyi pénzed vegyél 70 ért 1 fajin simsont sokkal kevesebbet eszik szerviz áru olcsó hozzá csak hogy hasonlíts simsonba tömítő szett 2500 motorolaj 2 ezer hűtőfolyadék nincs. Szóval a dt jobb csak folyamatosan sok pénzt kóstál simson nincs akkora teljesítmény nem annyira jól megy de szervizre nem megy rá a gatyát. (nekem simsonom van 1,5 éve nem nyúltam hozzá mert nem kellet nincs semmi baja és gyirkolom azért)
12/14 anonim válasza:
50 es motorban póver ?? :DDD ne röhögtess már ... ha nem értessz hozzá inkább ne kommenelj
13/14 anonim válasza:
Simson lutri, van amelyik elmegy alattad éveket, van, amelyikkel csak a baj van, meg van amelyik félévente egyszer random beszopat.
A DT fenntartási költsége sem a világ vége.
14/14 anonim válasza:
Arra is kellene gondolni, hogy egy 50ccm-es gép megéri azt a pénzt, és inkább eltenni egy 125-ösre vagy nagyobba belefektetni... Inkább Simson, és tuning!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!